Kokoomusnuoret tempaisivat Hämeenlinnan Sirkuksessa – Mukana Hämeen yössä -kiertue eteni teknon tahtiin

Uutiset, lauantaina 09.04.2011

Hämeenlinnan kokoomusnuoret järjestivät perjantaina 8.4. Hämeenlinnassa upean tapahtuman kansanedustaja Timo Heinosen eduskuntavaalikampanjaan. Mukana Hämeen Yössä -kiertue eteni yli 30 nuoren johdolla Hämeenlinnan Ravintola Sirkukseen ja täysi teknoluolaksi muuttunut yökerho sai upean sykkeen.

– Mahtava tunnelma. Heinonen -paidat oli nuorilla päällä ja se tunnelma ja yhteishenki mikä oli niin jätti minuun jäljen, kertoi Timo Heinonen aamulla.

Tapahtuma veti ravintola Sirkuksen täyteen vauhdikkaan musiikin ystäviä ja Heinonen ehti muistella hetken menneitäkin.

– Paljon tuli puhutta opiskelijoiden ja myös yrittäjienkin asioista. Mutta ehdinhän minä siinä hieman muistella menneitäkin. Aikanaan tämä oli meidän ihan viikonloppujen kantapaikka ja tänne piti aina Lopelta kiirehtiä lauantaisin. Upeita muistoja, totesi Timo Heinonen.

Timo Heinosen kampanjan Mukana Hämeen Yössä -turnee huipentuu vaaliviikonlopun lauantaina Lopella Ravintola Catiscassa kun Takaisin Kotiin -bileissä soittaa Käsityöläiset.

– Viikko mennään nyt kaasu pohjassa. Tänäänkin upea kampanjapäivä meidän ministereiden kanssa, kertoi Heinonen jo matkalla kohti vaalikenttiä autostaan.

Kommentit