Timo Heinonen ja Lulu Riikonen kiersivät Hämettä – Riihimäki, Hausjärvi ja Janakkala

Uutiset, perjantaina 08.04.2011

Kansanedustaja Timo Heinonen sai kampanjakaverikseen perjantaina kokoomuksen hämeenlinnalaisen eduskuntavaaliehdokkaan Lulu Riikosen. Kaksikko starttasi kampanjapäivään Riihimäen Vaalikahvilalta Timo´s Coffeesta ja sieltä kiertue eteni Hausjärven Serafiinan kautta Janakkalan Turengin Nanellaan.

– Kiva kampanjapäivä. Lulussa on niin paljon energiaa, että siitä ammentaa aina itseensäkin vähän lisää, nauroi Timo Heinonen päivän päätteeksi odotellessaan vielä kolleegaansa Ilkka Viljasta Lahdesta Riihimäelle kylään.

Heinonen uskoo Lulu Riikosen vielä yllättävän vaaleissa.

– Lulu (Riikonen) on tehnyt hyvän ja erilaisen kampanjan. Se on huomattu ja se on jäänyt monelle mieleen. Tänäänkin Serafiinassa Lulun tv-mainoksesta puhuttiin, kertoi Heinonen.

Heinonen kertoi päivän aikana puhuttaneen tällä kertaa mm. maatalouden ja koulukysymysten, mutta myös kestosuosikit talous ja eläkeasiat olivat esillä.

– Hyvä päivä. Janakkalan Turengissa jälleen useampi kävi kertomassa jo antaneensa äänen minulle ja viestejäkin on tullut tasaisesti. Hyvä fiilis päällä. Kierroksen jälkeen kävin vielä Ylen Radio Hämeen radiokeskustelussa mukana missä nostin esille mm. perheiden asiat ja myös varhaiskasvastuslain ja vanhuspalvelulain tarpeen, kertoi Heinonen.

Illalla kiertueen jälkeen Riihimäen Timo´s Coffeessa kävi vielä tapaamassa äänestäjiä lahtelainen kansanedustaja Ilkka Viljanen.

Kommentit