Timo Heinonen Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajaksi

Uutiset, perjantaina 14.11.2008

Hämeen kokoomuksen syyskokous valitsi kansanedustaja Timo Heinosen uudeksi puheenjohtajakseen Hollolassa. Heinonen on toiminut aiemmin pitkään piirihallituksessa ja viimeiset vuodet sen varapuheenjohtajana. Heinonen piti valintaansa hyvänä jatkumona pitkälle järjestyöuralleen.

– Olen aina kokenut yhdistys ja järjestötyön erittäin tärkeäksi osaksi yhteiskunnallisvaikuttamista ja politiikkaa. Siksi olen pitänyt luonteva aina panostaa myös omaa aikaani tähän työhön, kertoi Timo Heinonen ja oli tyytyväinen valintaansa.

Heinonen jatkaa orimattilalaisen Kalle Jokisen jälkeen Hämeen kokoomuksen puheenjohtajana. Jokinen johti hämäläisiä viiden vuoden ajan.

– Piriimme on toiminut varsin hyvin ja tuloksekkaasti ennen muuta vaalien näkökulmasta. Järjestötyötäkin on kehitetty, mutta näen itse ennen muuta sen nyt keskeiseksi piirimme kehittämisalueeksi.

Hämeen kokoomuksen varapuheenjohtajiksi valittiin Marjo Kotioja-Partanen Forssasta ja Merja Vahter Lahdesta. Taloudenhoitajaksi valittiin Helena Maattola Hollolasta ja jäseniksi Riku Bitter Riihimäeltä, Veijo Elo Janakkalasta, Ville Sipiläinen Orimattilasta, Sari Rautio Hämeenlinnasta, Tapio Rytilä Lahdesta, Sanna-Maria Laine Padasjoelta, Risto Kalermo Heinolasta, Jutta Äijälä Hämeenlinnasta. Lisäksi piirihallitukseen puhe- ja läsnäolo-oikeudella tullaan hyväksymään Hämeen Kokoomusnuorten ja Hämeen Senioripiirin puheenjohtajat.

Kommentit