Timo Heinonen ei pyri AKK-Motorsportin johtoon

Uutiset, sunnuntaina 20.11.2011

Kansanedustaja Timo Heinonen kertoi viikonloppuna, ettei hän tässä vaiheessa pyri autourheilun kansallisen keskusliiton AKK-Motorsportin puheenjohtajaksi. Heinosta on tehtävään houkuteltu jo muutaman vuoden ajan ja viimeisen puolen vuoden aikana aiheesta on käyty vilkasta keskustelua. Moottoriurheilun parissa pitkään työtä tehnyt ja harrastanut Heinonen kertoi yhteydenottojen lämmittävän mieltä ja kertoneen siitä, että jotain on tehty oikeinkin, mutta tässä vaiheessa ei ole oikea aika pyrkiä kärkeen.

– Sydämeni sykkii moottoriurheilulle aina vähintäänkin kutosvaihteella ja ”nyppy täys 100 oikea sido” –tyylillä, hymyili Timo Heinonen eli mennään kovaa, mutta osataan myös hiljentää ja kuunnella.

Heinonen kertoi saaneensa erittäin paljon yhteydenottoja puheenjohtajuuteen liittyen niin eri lajien parista kuin moottoriurheilun harrastajilta ja huippu-urheilijoiltakin. Siksi päätöstä piti harkita huolella.

– Itse koen, että motorsportia viedään parhaiten oikeaan suuntaan kaikki yhdessä tehden. Sellaista henkeä nyt tarvitaan lisään niin, että motorsportia harrastavat ja ammattilaisiksikin tähtäävät eli kaikki voivat pitää liittoa omanaan ja kokevat saavansa sieltä omansa, kertoi Timo Heinonen ja totesi samalla harkitsevansa puheenjohtajuutta vakavasti myöhemmin tulevaisuudessa.

Kommentit