Lopen kokoomuslaiset tutustuivat uuteen lukioon ja yläkouluun – Sirpa Hopearuoho ja Timo Heinonen Kokoomuksen johtoon

Uutiset, lauantaina 19.11.2011

Lopen Kokoomuksen syyskokous järjestettiin tänä syksynä Lopen lukion ja yläkoulun uudessa B-rakennuksessa. Tällä tavalla kokoomuslaiset jatkoivat pitkää perinnettään kiertäen eri kunnan toimipaikkoja ja myös yrityksiä kokoustensa yhteydessä. Vierailun perään järjestetty syyskokous valitsi kokoomuksen puheenjohtajana jatkamaan, kansanedustaja Timo Heinosen ja uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin, yrittäjä Sirpa Hopearuoho. Täysi luokallinen kokoomuslaisia katsoi luottavaisella mielellä kaksien vaalien tulevaan vuoteen.

– Väkeä oli todella hyvin paikalla ja myös uusiakin toimijoita. Se kertoo siitä, että toimintamme kiinnostaa. Tällaisen yhteen hiileen puhaltavan joukon johdossa on hyvä jatkaa vahvalla yhteistyöllä, kiitteli Timo Heinonen puheenjohtajavalintansa jälkeen.

Lopen Kokoomuksen hallitukseen valittiin puheenjohtajien lisäksi sihteeriksi Tiina Seppälä, taloudenhoitajaksi Sanna Kallela ja jäseniksi Saija Grönholm, Karoliina Saari, Vesa Pesonen, Jarno Hatakka, Samppa Jaro ja Jarmo Laukkanen.

Kokous valitsi Lopen kokoomuksen vaalipäällikkönä jatkamaan Yrjö Kassarin ja Kansallisen Sivistysliiton hallitukseen ehdokkaakseen Sanna Kallelan. Presidentinvaalien Niinistö Cafesta päävastuun tulee kantamaan varapuheenjohtajaksi valittu Sirpa Hopearuoho yhdessä laajan talkooväen kanssa. Toiminnan ja tilintarkastajiksi valittiin Riitta Nylund ja Teuvo Zetterman ja heidän varamiehiksi Aarno Aalto ja Antero Pesonen.

– Ensi vuosi on erittäin tärkeä toiminnan vuosi. Ensin alkuvuodesta on presidentivaalit ja sitten syksyllä kunnallisvaalit. Onneksi väkeä on hyvin mukana ja uusiakin toimijoita tulee koko ajan lisää, kiitteli Kokoomuslaisen valtuustoryhmän puheenjohtaja Eeva Pyhälammi ja uskoi vaaleista saatavan hyvät lopputulokset.

Lopen Kokoomuksen sihteeri Tiina Seppälä oli tehnyt kokoomuksella laajan toimintasuunnitelman alkavalle vuodelle ja taloudenhoitaja Sanna Kallela esitteli varat miten toiminta saadaan pyörimään.

– Järjestämme ensi vuonna vaalien ja niihin liittyvien tilaisuuksien lisäksi myös perinteisen ”kotiseutuillanvieton” yhdessä seutukunnan muiden kokoomuslaisten kanssa ja on ohjelmassa aina jotain uuttakin, kertoi sihteeri Tiina Seppälä.

Kommentit