Timo Heinonen avasi kotisivuilleen uuden Vierailija-palstan – ”Tarkoitus tuulettaa ajatuksia ja herättää keskustelua”

Uutiset, sunnuntaina 03.01.2010

Kansanedustaja Timo Heinonen laajensi kotisivujensa timoheinonen.fi palveluita vuodenvaihteessa uudella Vierailija-palstalla. Heinosen kotisivuilla käy päivittäin noin 500-1000 kävijää ja uuden sivun on tarkoitus houkutella mukaan uusiakin netinkäyttäjiä. Vierailija-sivulla julkaistaan kutsuttujen kirjoittajien kolumneja ajankohtaisista aiheista ja kirjoituksiin sisältyy mahdollisuus myös kommentointiin ja osallistumiseen.

– Uusi sivu on tarkoitettu nimenomaan tuulettamaan ajatuksiamme. Kirjoittajat haluavat herättää keskustelua ja ehkä saada aikaan myös muutostakin, kertoi Timo Heinonen.

Vierailija-sivulla ensimmäisenä kirjoittajana nähdään helsinkiläinen yrittäjä Heidi Ekholm-Talas joka nostaa keskusteluun perheevapaat ja vanhemmuuden kustannukset. Tammikuun aikana sivulla tulee kirjoittamaan myös Politiikka-Suomi -sanakirjan kirjoittaja pitkäaikainen vaikuttaja Jussi Lähden.

– Kirjoitukset edustavat siis kirjoittajien omia mielipiteitä. Meidän lukijoiden on sitten tarkoitus ottaa niihin kantaa sivulla kommentointimahdollisuutta käyttäen tai sivu palvelee jo silloinkin oikein jos kirjoitus herättää omassa mielessä jotain tuntemuksia ja laittaa pohtimaan, totesi Heinonen.

Kansanedustaja Timo Heinosen kotisivujen 300 000 kävijän raja myös rikkoutuu alkuvuodesta.

– Kotisivuillani on kävijöitä todella paljon. Blogiani seurataan ja myös uudet palvelut ovat saaneet erinomaisen vastaanoton. Toivotaan, että Vierailija-palsta tuo jälleen uusia kävijöitä sivuille.

Kommentit