Tiistai, 31.10.2006

Blogi, tiistaina 31.10.2006

Tänään tiistaina odotetaan tänne Etelä-Suomeen Pekka Poudan sanojen mukaan pahinta mahdollista lumimyräkkään. Sade alkoi Hangossa jo vesisateena ja leviää vieltä Lounais- ja Etelä-Suomeen ja muuttuu lumisateeksi kovan myrskytuulen säestämänä. Helsinginseudulla alkaa sataa lunta puolenpäivään mennessä ja näin se etenee yli koko Suomen. Etelä-Suomen sisämaassa lunta voi kertyä ennusteiden mukaan jopa useita kymmeniä senttejä ja kova tuuli kerää lunta korkeisiin kinoksiin. Tuulta kuvataan jopa vaarallisen voimakkaaksi ja ajokeliä erittäin huonoksi.

Muistetaan siis varautua tähänkin kunnolla. Talvirenkaat tottakai ja ehdottomasti, mutta myös malttia ja järkeä. Itsekin tänään joudun tienpäälle, mutta vasta iltapäivällä kolmen jälkeen. Ensin Hämeenlinnaan piirihallituksen kokoukseen ja sieltä Riihimäelle kampanjateamien työkokoukseen. Nyt aamupäivä tiukasti töitä oman yrityksen parissa. Lupasin tarjouksia lähettää ja hoitaa muutamia tärkeitä loppuvuoden ja alkavan vuoden sopimusasioitakin.

Työt oikeastaan aika pitkälti jo valmiina. Tänään kävin neuvotteluja ensi vuoden tv-asioista ja rahoituksista ja hyvältä näyttää. Jotain uuttakin tulossa. Nyt pitäisi käydä vielä muutama asia hoitamassa töiden puolesta ja sitten kohti Hämeenlinnaa. Tänään illansuussa kello 17.00 piirihallituksen kokous.

Ennen sitä lupasin vielä käydä katsastamassa hieman kampanjammekin tuotteita ja materiaaleja. Peltovuoren Petteri on valmistanut materiaaleja ja tänään saamme niistä jo esimakua. Mielenkiinnolla odotan mitä saamme.

Juuri sain myös tietoa uusista tukijoista. Hausjärvellä on alkanut tapahtua ja nyt tukryhmään liittyivät Riitta ja Aulis Laaksonen. Yrittäjiä molemmat. Tukiryhmässä nyt 278 tukijaa julkisesti nimensä kanssa takana. Olen otettu ja kiitollinen. Tervetuloa kaikille mukaan. Kiitokset asian eteenpäin viejille.

Tämän kotisivustoni Kynästä -osiossa käsittelen tänään elinkeinopolitiikkaa ja yrittäjyyttä ennen kaikkea Riihimäen seutukunnalla ja Lopella.

Kello 22.37 ja vasta hetki sitten kotiin. Kaamea keli. Ansin ajelin kolmen jälkeen Riihimäelle. Sain isältäni auton lainaan, kun olin lainannut oman autoni Hatakan Jarnolle. Sovimme eilen, että hän lainaa autoani kun oli luvattu todella huonoa keliä ja heillä oli autossa vielä kesärenkaat. Juuri kun hain auton niin Jarno kyllä sanoi, että ei olisi tullut mitään ilman mun autoa. No hyvä että näin onnistui.

Riihimäelle pääsin vielä hyvin, mutta sieltä kun lähdimme Bitterin Rikun kanssa Hämeenlinnaan niin keli muuttui hetkessä todella kovan tuulen ja lumipyryn myötä erittäin hankalaksi. Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä oli kaksi yhdistelmä rekkaa linkussa moottoritien keskialueella ja yksi henkilöautokin oli suistunut tieltä. Ei todennäköisesti näissä ainakaan henkilövahinkoja – onneksi.

Pääsimme ajoissa Hämeenlinnaan Hämeen Kokoomuksen piirihallituksen kokoukseen. Olimme sopineet, että pidämme tiiviin kokouksen asioista ja näin ehdimme sitten Rikun kanssa ajoissa aiemmin sovittuun kampanjateamien työkokoukseen Riihimäen kerhotalolle. Kävimme läpi piirijärjestömme syyskokous asioiden järjestelyt ja hieman eduskuntavaaliasioitakin ja ehdokas yms. asioita.

Paluumatkaan varasimme 45 minuutti Hämeenlinnan ja Riihimäen välille ja se oli juuri sopivasti. Olimme ajoissa kerhotalolla ja saimme työillan alkuun ajoissa. Hämeenlinnasta muutama teamiläinen jäi sään takia ymmärrettävästi pois, mutta asiat saatiin hyvin hoitoon. Eri teamit kävivät läpi työlistansa ja asiat etenivät hyvin. Täytyy sanoa, että nyt on sellaista sakkia tekemässä tätä juttua, että oksat pois. Uutta intoa, vahvaa kokemusta ja kaikkea mahdollista hyvänä sekoituksena ja lisää väkeä liittyy joukkoon koko ajan. Eli jos sinä et vielä mukana ole teameissä niin ota ihmeessä yhteyttä teamien vetäjiin (yhteystiedot sivu) ja lähden mukaan mukavaa sakkiin. Kaikille löytyy sopivaa tekemistä oman halun ja ajan mukaan.

Päivällä kunnanjohtajan kanssa kävimme läpi eilistä yrittäjien ja kunnan seminaarin antia ja myös huomista hallintojohtajien haastattelua. Kaksi haastateltavaa ei huomenna tulekaan eli päivä hieman lyhenee, mutta heti 8.30 aloitamme ja edessä pitkä päivä. Hyviä hakijoita ja odotan innolla millaisia he haastattelussa.

Nyt nukkumaan… tai sitä ennen tuo BB loppuun. Anteeksi. Pakko myöntää.

Kommentit