Tiistai, 27.06.2006

Blogi, tiistaina 27.06.2006

Tänään teimme siis Enduron MM-sarjan tv-ohjelman ediotinnin ja selostuksen Helsingissä. Huomenna keskiviikkona ohjelma ulos MTV3+:lta kello 20.00. Muistakaapa katsoa! 🙂

Aamulla harmitti kun sai herätä sateen ropinaan. Oli kuulemma satanut koko yön. Satu osasi kertoa. Minua kun ei pikku häiriöt öisin haittaa. Sateesta huolimatta siis oli pakko nousta ja lähteä töihin.

Nyt Enduron tv-ohjelma siis valmis ja Maikkarilla odottamassa ulosajoa. Ajattelin tästä suunnata vielä Itäkeskukseen alennusmyynteihin ja sitten kotiin tekemään kuvaussuunnitelmia torstaille ja viikonlopulle. Paluumatkalla hoidan vielä muutamia eduskuntavaaliasioita mm. mainospuolesta.

Uskokaa tai älkää niin pääsin Itäkeskuskuksesta pois vain yhden vyön kanssa. Ei yhtään kenkiä, ei kauluspaitoja eikä kravatteja. Kyllä äiti olisi tyytyväinen 🙂 Taitaa sitä olla Satukin. Niin kummitytölle kyllä ostin sormuksen, kun vanha hukkui mökin kuistin rakoon. Taitaa olla jotain timantteja tai jalokivennäisiä ainakin 🙂

Paluu matkalla sitten sovimme hieman tilauksia eduskuntavaalikampanjaani ja muutenkin matka meni puhelimessa. Piti sopia torstain endurosafarin kuvaukset ja sitten hieman sunnuntain JM-SM Finaalin tv-ohjelman käsikirjoitusasioita.

Huomenna keskiviikkona sitten katsotaan mihin Eero Heinäluomasta ja Matti Vanhasesta on. Takkuisesti edenneen kuntauudistukseen pitäisi silloin saada suuntaviivat. Heinäluoma toivoi tänään, että kunta- ja palvelurakenneuudistusta valmisteleva ryhmä saisi puserretuksi kokoon yksimielisen ehdotuksen. Toivotaan niin että saakin ja vielä sellaisen millä on jotain vaikutusta ettei asia jäisi pannukakuksi. Sitä pahasti pelkään. Valitettavasti.

Meikäläisistä työryhmässä istuva kansanedustaja Maija Perho uskalsi onneksi jo tänään veikata sovun löytyvän, vaikkei uutta kompromissipaperia vielä tullutkaan. Ainakin paineet ratkaisun löytymiseen ovat siis hyvin kovat. Mielenkiinnolla siis saamme odottaa huomispäivän uutisia ja sitä miten asia etenee tai lösähtää.

Iltapäivällä sovimme vielä Yrjö-Koskisen Hannelen kanssa eduskuntavaalikampanjani myyntituotteista ja Järvisen Heikki ilmoitteli jälleen tukiryhmään uutta väkeä. Kiitos aktiivisille puuhaajille.

Samalla sain myös ikäviä uutisia Läyliäisten suunnasta. Palveluihimme tulee iso lovi tai vajaus syksystä. Eräs yrittäjä soitti ja kertoi tilanteestaan. Lupasin viedä asiaa kiireellisenä eteenpäin ja siihen palaammekin huomenna heti puheenjohtajien kanssa kun iltapäivällä tapaamme. Valitettavasti en tässä vaiheessa voi asian yksityiskohdista sen enempää kertoa, mutta asia tulee julkiseksi näinä päivinä. Ensin informoidaan henkilökuntaa ja niin edelleen. Uskon kuitenkin että palvelut saadaan turvattua tämänkin ratkaisun jälkeen.

Nyt jälleen kotona. Ajattelin iltakahvit juoda ja sitten tv:n ääreen. Pitkästä aikaa kotona yötä. Nyt siis sade ajoi pois Pekkalan mökiltä.

Kommentit