Tiistai, 25.08.2009

Blogi, tiistaina 25.08.2009

Aamu ja kello hieman vaille seitsemän. Aloittelemme tai jatkamme kesäkokousta yhdeksältä Turun Kaupungintalolla, mutta sitä ennen ajattelin ehtiä vielä töitä tehdä täällä huoneessa koneellakin. Eilen illalla kävimme vielä katsomassa ravintolateatteri Suomensodasta ja täytyy todeta, että upealla tavalla minulle Lopelta Marskin Majalta tutuksi itse Mannrheimina tullut Timo Närhensalo muuntautui nyt Ruotsalaiseksi upseeriksi. Hieno esitys oikeissa Turun miljöissä. Mutta nyt uusi päivä jo odottaa ja töitä tällekin päivälle sovittuna monenmoista.

….

Tänään saimme budjetin läpikäytyä hyvin aikataulussa ja aikaa myös muulle keskustelulle mm. ulkopolitiikan tulevaisuudesta jäi mukavasti. Turusta sitten Ruotsin Kuninkaallisten ruuhkien läpi Karkkilan torille Kokoomus Kuuntelee -tilaisuuteen. Väkeä oli valtavasti kokoomuksen teltalla liikkeellä ja ehdokkailla erittäin hyvä tunnelma ja into päällä. Merkillepantavaa oli myös se, että kokoomuksen teltaa päihitti väkimäärässä moninkerroin samaan aikaan torilla olleiden vasemmistopuolueiden teltat vaikka sielläkin eduskunnasta vieraita. Toivotaan, että se enteilee myös hyvää tulosta parin viikon päästä itse vaaleissa. Huomennahan jo ennakkoäänestys starttaakin.

Karkkilasta sitten vielä ajoin Lopen kautta Hämeenlinnaan Ylen Politiikan Puhemyllyn lähetykseen ja sieltä Riihimäen kautta Lopelle. Huomenna aikainen lähtö Kreikkaan. Siellä Enduron MM-sarjan seuraava osakilpailu ja hieman pidämme samalla myös lomapäiviäkin viikonlopun ympärillä. Katsotaan saanko yhteydet tänne miten toimimaan.

Kommentit