Tiistai, 24.08.2010

Blogi, tiistaina 24.08.2010

Tämä on todellinen tapahtumien viikko…. Huomenna keskiviikkona järjestämme kollegani ja ystäväni Risto Aution kanssa Riihimäellä Yhteislauluiltamat. Hämeenkadun varressa Daddy´s Pubin terassilla on luvassa rento lauluilta, kun esilaulajaksi ja isännäksi saapuu itse Mr. Tammerkosken Sillalla Mikko Alatalo. Laitamme grillit kuumaksi ja tarjolla siis kahvin lisäksi myös makkaraa. Tervetuloa huomenna keskiviikkona 25.8. klo 18-21 vaikka koko perheen voimalla laulamaan ja nauttimaan rennosta illasta.

Torstaina sitten luvassa on Riihimäen seudun kokoomuslaisten iltamat Lopella Topenolla Kartanoputiikki Punaisessa Tuvassa. Vielä aivan viime hetken jälki-ilmoittautuneina mukaan ehditte eli tänään viimeistään minulle suoraan soittoa ja tai tekstiviestiä. 

Mutta tänään itse suunnistan töihin Helsinkiin eduskuntaan. Paperikasa jälleen kasvanut kiitettävällä tahdilla ja perataan se mm. tänään. Myös muutamia postejanne odottaa vastausta ja niihin myös tänään palautetta luvassa. Mutta nyt kuitenkin vielä aamun lehdet ja kahvit ja sitten ajoon…

….

Kello 18.03 ja parisen tuntia sitten jo Helsingistä takaisin kotiin Lopelle. Tänään puhelin soinut taukoamatta ja esillä ollut niin maakuntamme kuin seutukuntammekin ajankohtaisia asioita ja Helsingissä sitten vielä aika nippu työasioita valtakunnan politiikastakin tulevalle syksylle. Kaikki nyt kuitenkin hoidettuna tällä erää kuntoon ja samalla sovittu myös opetusministerimme Henna Virkkusen vierailuohjelma ensikuulle. Pääkohteena luonnollisesti Lopen koulukeskuksen yli 15 vuoden saneeraus- ja uudisrakentamishankkeen yhden päätepisteen uuden B-koulun vihkiminen lukion ja yläkoulun käyttöön. Mutta päivän aikana tulemme kiertämään myös Riihimäkeä mm. lukio ja saneerausrahaa odottava Harjunrinne-asiakin päivän ohjelmassa. Vielä keväällähän näytti uhkaavasti siltä, että elvytysraha junaillaan ohi pelisääntöjen ja hakuehtojen toisene kaupunkiin, mutta onneksi ehdimme väliin. Heidänkin hanke sinänsä erittäinkin tärkeä ja tarpeellinen, mutta kun julkisella eli yhteisellä rahalla tehdään niin pelisääntöjä pitää noudattaa ja ne tulee olla kaikille samat. Nyt toivomme ja teemme työtä kovasti sen eteen, että saamme tuon valtiontuen Harjunrinteelle tämän syksyn aikana ja urakka saataisiin liikkeelle mahdollisimman pian. Täällä kaikki valmista aloittamista varten. Lisäksi opetusministerin visiittiin mahtuu vielä yleisökahvihetki Cafe Feeniksissä. Tapamme mukaan. Mutta palataan tähän päivää lähempänä.

Huomisen Yhteislauluiltamiemme ohjelma ja muukin nyt valmista. Juuri Aution Riston kanssa kävimme askelmerkit läpi ja myös Alatalon Mikon kanssa viestiteltiin. Ja jos sää huomenna yllättää niin järjestämme tilaisuuden sisätiloissa eli joka tapauksessa tervetuloa laulamaan.

Nyt metsästäjätutkinnon materiaalien pariin. Viikonloppuna pitäisi yrittää… Ja huomenna sitten päivä Hämeenlinnan seudulla. Ohjelmassa mm. tutustuminen Aulangon ratsastuskoulutoimintaan ja hevosenkin selkään aion hypätä.

Kommentit