Tiistai, 22.08.2006

Blogi, tiistaina 22.08.2006

Eilen illansuussa oli Helsingissä kyllä aikalailla savua. Ajelin juuri silloin hakemaan kameraani huollosta, kun uutisten mukaan tuo hiukkaspitoisuus oli juuri korkeimmillaan koko palojen aikaan. Pakko myöntää, että hetken savua oli niin paljon, että oli inhottava tai jopa hieman vaikeakin hengittää. Osa ihmisistä käytti hengityssuojaimia. Itsekin hetken aikaa mietin sitä, että mitä kaikkea siellä Venäjällä mahtaa palaa ja miksei sammutustöitä tehdä ja apua oteta vastaan??

Liisa Jaakonsaari tänään uutisissa vaatikin jo toimia asian korjaamiseksi ja nyt olisikin jo korkea aika EU:nkin toimia asiassa. Joku päivähän uutiset kertoivat, että myös kaatopaikkoja olisi palojen alla ja silloinhan palokaasut voivat sisältää aivan mitä vaan.

Nyt kello 9.11 ja töihin pitäisi lähteä. Hieman sellaista odottelua alkuun, kun täytyy odottaa päiväpostin mukana tulevat materiaalit sprintin käsikirjoituksia varten. Sitten pääsen töihin. Mutta nyt kohti toimistoa.

Kello jälleen näyttää, että olisi ilta. Päivä meni sitten täysin käsikirjoitustöissä. Piti kirjoittaa kaksi kässäriä Urheilukanavalle, kun editointi alkaa huomenissa. No ehdin siinä tosin päivällä hieman hoitaa myös eduskuntavaaliasioita. Sovimme Riihimäen joukkojen kanssa kampanjan käytännön asioita ja miten etenemme. Ensi viikolla laitetaan hieman juttuja kuntoon ja siitä sitten kiihtyvällä tahdilla.

Tänään kävin myös katsomassa Keskusta-puolueen juhlanäyttelyn Kuntalassa. Näytillä oli vanhoja vaalijulisteita ja pilapiiroksia. Upea näyttely ja hauskoja juttuja vuosikymmenienkin takaa. Samalla muutaman sanan ehdin vaihtamaan myös Ukkolan Marjan kanssa. Marjasta tulee ensi vuonna kunnanhallituksen puheenjohtaja. Marjan kanssa usein asioista puhumme ja taustoitammekin. On hyvä, että keskustelu yli puoluerajojen toimii ja täytyy nyt myöntää, että tällä hetkellä keskustalla Lopella sellaisia luottamushenkilöitä joiden kanssa on helppo ja asiallinen keskustella. Tärkeää näissä asioissa, kun isoista asioista puhutaan ja päätetään. Silloin pitää pystyä laaja-alaisempaan yhteistyöhön ja keskusteluun ja nyt se toimii ja hyvin myös yli kuntarajojenkin. Tulevana syksynä nämä asiat entistä tärkeämpiä kun kunta- ja palvelurakenneuudistus etenee.

Nyt mökille ja huomenna taas työpäivä ja illalla ne Hippokisat. Nähdään siellä 🙂 Samalla muuten julkistamme yhden sopimuksen minkä tässä tällä ja viime viikolla neuvottelin. Jätetään vielä salaisuudeksi.

Kommentit