Tiistai, 21.06.2011

Blogi, tiistaina 21.06.2011

Kello 20.16 ja katselen mökillä jo jälleen taivaalle. Se lyö sanalla sanoen tulta. Valtaisa ukonilma täällä Lopella Loppijärven rannassa ja suuria rakeita. Upea tuo luonto tällaisellakin hetkellä. Ehkä hieman pelottavakin.

Tänään eduskunnassa aikamoinen juoksupäivä. Aamusta ensin ympäristövaliokunta ja sitten ulkoasiainvaliokuntaan ja sieltä vielä sitten ryhmäkokoukseen ennen täysistuntoa. Ryhmässä valitsimme puheenjohtajistomme alkaneelle nelivuotiskaudelle. Puheenjohtajaksi valittiin Jan Vapaavuori ja varoiksi Lenita Toivakka, Petteri Orpo ja uutena Outi Mäkelä. Uskoisin, että saimme erinomaisen hyvän johtotroikan ja varsinkin Jannen ja Petterin kanssa olen enemmänkin töitä tehnyt ja voi todeta, että arvostan. Lenita ja Outi myös vahvat pitkänlinjan poliitikot ja varmasti tuovat hyvän lisän tähänkin johtoryhmään.

Sitten täysistunto ja sen perään sivistysryhmän ajankohtaiskokous hallitusohjelmasta ja tulevasta ja sen semmoista. Voisi sanoa, että pikkuhiljaa alamme päästä asian ytimeen. Työt tästä kohta vasta alkaa. Päivällä sovimme myös Hämeen Kokoomuksen loppuvuoden ohjelmasta toiminnanjohtajamme Mika Airisen kanssa. Sovimme mm. syysseminaarimme tällä kertaa sovitunmukaisesti Forssaan ja hieman myös askelmerkkejä jo kohti pressan- ja kuntavaalejakin. Ei siis hetken lepoa vaalirumbassa. Mutta sehän on ammatinvalintakysymys. 

Näillä hetkin päivä pisimmillään. Huomenna jo sitten kohti syksyä. Ei kai se niin mene. 

Kommentit