Tiistai, 19.09.2006

Blogi, tiistaina 19.09.2006

Aamulla hoidin ensin eduskuntavaalikampanjani asioita. Kahdeksan jälkeen nopea puhelinneuvottelu vaalipäällikköni Riku Bitterin kanssa. Muutamat asiat nopeasti läpi. On hieno tehdä töitä hänenlaisensa kanssa. Asiat hoituvat ajatuksen voimalla ja olemme samalla aaltopituudella. Toisaalta sellaistahan vaalipäälliköltä juuri vaaditaankin. Itse olen halunnut rakentaa kampanjan sellaisten ihmisten varaan joiden kanssa on helppo tehdä töitä, joilla on mielipiteitä – erilaisiakin, jotka osaavat ja haluavat.

Juuri varmistelin vaalistarttimme paikkaa ja aikaa. Tilaisuudessa avaamme kampanjan virallisesti ja käymme läpi vaalisuunnitelman jne. Tänään todennäköisesti voin julkistaa jo ajan ja paikan ja hieman ohjelmaakin.

Nyt töihin…

Päivällä toimistolla töitä ja sitten pyörähdin Riihimäellä. Muutamia asioita kampanjaani varten ja samalla matkalla myös kävin katsomassa muutamia paikkoja mahdolliselle uudelle hoivakodille mikä mahdollisesti siirtyisi Lopelle. Itse olen ehdottomasti sitä mieltä, että paras paikka olisi ns. Koskikylän alue. Alue sijaitsee Mikonkaaren lähellä Jokiniementien toisella puolella. Alueelta juuri purettiin vanha kiinteistö pois ja paikka olisi kuin tehty tällaiseen käyttöön. Upea luonnon kaunis paikka ja aivan keskustan tuntumassa. Soittelinkin asiasta jo omalle ryhmälle ja myös muiden ryhmien edustajille. Toivotaan, että paikka saa hyvän vastaanoton.

Illansuussa kävin vielä ystäväni Tiinan kanssa ratsasmassa ja sisään ajamassa uutta satulaa Lopen Pilpalassa. Teimme tunnin metsälenkin ja syksyn sävyt jo olivat kauniita. Ei vielä täydellistä ruskaa – liekö nyt tuleekaan, mutta kaunista. Yli 20 kurkea lähti hevostemme tieltä matkaan kohti etelää ja viisi joutsenta vain käänti katseensa ja jatkoi syömistä. Hieno luontoretki.

Nyt jälleen kotona. Ajattelin vielä hieman työstää kampanjani materiaaleja mm. ohjelmaa. Tänään kampanja on ottanut hyviä askelia eteenpäin. Huomenna myyntituotteet vahvistuvat ja jakotuotteetkin. Nyt siis ajatustyötä 🙂

No niin kello 9.35 ja saimme tilaisuuden varmistettua. Eli tässä kutsua:

”Timo Heinosen eduskuntavaalikampanjan virallinen starttitilaisuus Riihimäen Asemaravintolan tilausravintolassa Aleksis Kiven päivänä 10.10.2006 kello 19.00. Paikalla seutukunnan valtuustonpuheenjohtajat Kai Heimonen (Riihimäki), Risto Arovuori (Hausjärvi) ja kansanedustajaehdokas Timo Heinonen (Loppi). Tilaisuudessa julkistetaan mm. kampanjasuunnitelma. Puheenvuoroja myös muiden Heinosen tukijoiden toimesta mm. yritys- ja koulumaailmasta. Tilaisuus on kaikille avoin. Kahvi ja juhlakakkutarjoilu. TERVETULOA MUKAAN!”

Paikka on perinteikäs Riihimäen Asemaravintola, minkä aikanaan perusti itse H.G. Paloheimo. Tilausravintola on Riihimäen rautatieaseman yläkerrassa ja tarjoaa nostalgisen ympäristön vaalistartillemme. Ravintolassa vaalitaan kunniakkaasti 135-vuotista perinnettä.

Tänään meni maksuun autoni dieselvero. 648,75 euroa siitä, että haluan ajaa vähemmän kuluttavalla ja luontoa säästävällä autolla. Mielenkiintoista.

Nyt nukkumaan ja huomenna MTV3:n Motorforumin pariin AKK:lle.

Kommentit