Tiistai, 12.09.2006

Blogi, tiistaina 12.09.2006

Tiistaina Eduskunta aloittaa ensi vuoden talousarvion käsittelyn. Nyt odotamme eduskunnalta kyllä rohkeutta ja ryhtiä ainakin tuon opiskelijoiden tilanteen korjaamiseksi ja minusta siinä ei riittävää ole tuo ateriaedun korottaminen. Sillä niin kuin aiemmin kirjoitin se menee suoraan aiempien päätösten mukaan opiskelijaravintoloiden pussiin. Nyt tarvitaan aitoa päätöksentekokykyä ja päätöksentekirohkeutta. Muutamia muitakin asioita budjetissa tulisi vielä oikeista ehdottomasti. Katsotaan ja seurataan ja kommentoidaan ja arvostellaan jos siihen on aihetta 🙂

Minulla tänään MTV3:n editointi päivä. Teemme koosteohjelman ensi lauantaille MTV3:lle ja sen kanssa urakoimme aina aamusta illansuuhun asti. Illalla sitten vielä Hämeen Kokoomuksen piirihallitus. Kokouksessa täytetään ainakin yksi kahdesta jäljellä olevasta eduskuntaehdokaspaikasta. Oma ehdokkaani siihen on ehdottomasti Sari Rautio Hämeenlinnasta. Osaava ja hyvä toimija Hämeenlinnasta, joka toisi listaamme lisää vahvuutta.

Nyt lehdet ja töihin.

Kuusi tuntia töitä ja MTV3:n ensi lauantain Enduron MM-sarjan Motorforum extra valmiina. Hieman tuotti ylimääräistäkin työtä, kun editointietokoneemme teki pienen ”tiltin”. Mainoskatkon jälkeinen periaatteessa valmiiksi saatu osio hukkui. Niinpä niin eli ei muuta kuin uudelleen sama työ. Vaikka työnteosta ja työstäni pidänkin niin tuplatyö ei kyllä missään tapauksessa kivaa. Mutta se oli pakko tehdä ja se myös tehtiin.

Helsingissä heitin kello 15 uuden ohjelman mainospuffin vielä Maikkarille ja sitten suora ajo moottoritietä Hämeenlinnaan. 120 nopeusrajoitus ja moottoritie niin olipa ilo loikottaa. Matka taittui joutuisasti ja samalla sain hoidettua myös muutamia työasioita ja kampanjankin asioita.

Hämeenlinnassa ehdin piipahtaa Papa Joe antikvariaatissa nopeasti ennen Hämeen Kokoomuksen piirihallitusta. Jälleen onnisti. Ei tällä kertaa Juhani Peltosta löytynyt, mutta yksi hyvä Sakari Pälsi eli Valitut teokset vuodelta -57 ja edulliseen 8 euron hintaan. Se löysi paikan meidän kirjahyllystä. Aina kannattaa vanhoja kirjoja etsiä. Etsivä löytää joskus helmiäkin.

Nyt Hämeen kokoomuksen piirihallitukseen

Kello 21.11 ja jälleen kotona. Piirihallituksessa istuimme kolmisen tuntia ja kävimme läpi mm. eduskuntavaalien piirin budjettia, vaalisuunnitelmaa ja sitten tärkeimpänä asiana täydensimme ehdokaslistamma lopulliseen muotoon.

ONNEA JA TSEMPPIÄ SARI JA IRMELI!

Niin eli kaksi viimeistä ehdokaspaikkaa täytettiin nyt ja saimme mukaan 14 hengen listalle loistavan täydennyksen. Hämeenlinnalainen projektikoordinaattori Sari Rautio ja janakkalalainen sosionomi ja kodinhoidon ohjaaja Irmeli Elo täydentävät hyvää listaamme. Sarin kanssa olenkin paljon puhelimessa juttua vääntänyt ja nyt Sari myös virallisesti mukana. Erittäin hyvät ja osaavat ehdokkaat ja uskon, että menestystä tulee. Onnea vielä!

Kotimatkalla Koskisen Jari vielä soitteli ja kyseli kokouksen päätöksistä ja kävimme hieman ehdokaslistaamme läpi. Hyvä tsemppi päällä ja uskon, että Jari istuvana kansanedustajana, entisenä ministerinä ja nykyisenä kokoomuksen varapuheenjohtajana vetää meidät huippu suoritukseen. Odotan Jarilta isoa panosta!

Kolmen kansanedustajan sijaan nyt tavoite pitää olla ehdottomasti neljä tai mielellään viisi ja uskon, että kun kaikki menee hyvin niin toinen lisäpaikoista taitaa tulla Riihimäen seudulle. Nyt sellainen henki täällä päällä ja ennen kaikkea joukot yhtenäisesti talkoissa mukana. Ja minäkin luvannut tehdä kaiken 110 prosenttisesti eli hyvä isku!

Päivän aikana tukiryhmäkin kasvoi jälleen muutamalla. Hevosalan yrittäjä Anne Kiiveri viestitti päivällä mukaan tulostaan ja illalla sain vielä tiedon, että pitkäaikainen loppilainen vaatealan yrittäjä nyt jo ansaittuja eläkepäiviä viettävä Hellä Teinilä on myös ilmoittautunut mukaan. Tärkeitä tukijoita! Kiitos mukaan tulosta!

Nyt kello 21.19 ja päivän lehdet ja sitten nukkumaan. Huomenna lupauduin selostamaan jälleen vapaapäivänäni koululaisten yleisurheilukilpailuja. Hieno päivä upeiden urheilusuoritusten parissa siis luvassa.

Kommentit