Keskiviikko, 13.09.2006

Blogi, keskiviikkona 13.09.2006

Keskiviikkona upea syyssää saa jatkoa. Kello vastan seitsemän jälkeen ja aurinko paistaa ja valaiseen kauniisti puita. Puista jo tosin hieman näkee, että kohti syksyä mennään. Kohta yleisurheilukentälle töihin koululaisten mestaruuskilpailuihin.

Kilpailu jälleen takana ja sää suosi meitä. Tunnelma oli hieno kun kuutisen sataa urheilijaa kisasi kuntamme ala-koululaisten mestaruuksista.

Nyt toimistolla töissä tekemässä hieman tiedotustöitä ja sitten illalla ratsastustunnille.

Uutiset kertoivat tänään, että Sosialidemokraattien kannatus on tuoreessa kyselyssä 24,4 prosenttia. Keskustan kannatus on pienentynyt samaan aikaan 24,4 prosentista 23,7 prosenttiin. Puolue menetti näin edelliskyselyn ykköstilan, jolle se kiri ensi kertaa pitkään aikaan ohi sosialidemokraattien.
Kokoomuksen kannastus oli nyt 20,8 prosenttia. Kyselyyn haastateltiin noin 1 900:aa henkilöä ja sen virhemarginaali on kaksi prosenttiyksikköä suuntaansa. Kysely tehtiin 7. elokuuta-11. syyskuuta. Tilanne siis aika vakaa ja näyttää siltä, että pääministeristä ja vaalien voitosta käydään tasaväkinen taistelu kokoomuksen, demarien ja keskustan kesken. Upea kamppailu tulossa.

Illalla ratsastustunti oli ehkäpä urani hienoin. Viisi vuotta olen ratsastusta harrastanut ja nyt oli upeita hetkiä. Taisi Timosta kuoriutua esteratsastaja 🙂 Ei vaan aivan oikeasti opettajamme Jari Nylund piti loistavan tunnin. Harvoin minulla tulee hiki ratsastaessa, mutta nyt tuli ja puuskuttikin useampaan otteeseen oikein kunnolla. Tänään vedimme esteharjoituksia ja tunnilla oli mukana myös pikkuystävämme Thelma Nylund (8v). Thelmuri veti Rambo-ponilla samoja harjoituksia ja oli mukava piristysruiske jällee kerran tunnillemme. Aivan hurmaava ratsastaja. Paras kommentti: ”Olipa aikamoinen hyppy”.

Kotimatkalla vaihdoin muutaman sanan vaalipäällikköni kanssa ja perään vielä hieman vaaliasioita, mutta palataan niihin ensiviikolla.

Nyt iltapalaa ja sitten nukkumaan. Niin ja tänään saimme loistavan uutisen. Illansuussa vahvistettiin virallisesti tieto siitä, että Maikkari jatkaa formula kanavana seuraavat kolme vuotta. Uusi sopimus tuo mukanaan myös lisää uudenlaisia F1-palveluja. Formula 1 -maailmanmestaruussarjan kaupallisia oikeuksia hallinnoiva Formula One Management (FOM) ja MTV Oy ovat päässeet yhteisymmärrykseen sarjan laajoista audiovisuaalisista jakeluoikeuksista Suomessa. Myöhemmin allekirjoitettava sopimus käsittää vuodet 2007-09.

Tämä sopimus minunkin kannalta tärkeä. Hyvä niin.

Nyt nukkumaan…

Kommentit