Tiistai, 12.07.2011

Blogi, tiistaina 12.07.2011

Olipahan sade. Yöllä aikamoinen kesäsade täällä Lopella ja edelleen nyt aamuvarhaisella vettä tulee taivaalta. Toki hieman laantumaan päin jo yön sademyräkkä. Tänään jatkamme ratsastusviikkoamme Vaahteramäellä. Joka päivä siis ratsaille tavan mukaan tällä viikolla ja tähtäimenä sitten viikonlopun oma kisailumme. Katsotaan olisiko tämän aamun ratsastusten jälkeen eilistä parempi mieli. Vaikeaa se joskus on. 

Päivällä sitten yhden kuljetusalan yrittäjän tapaaminen Riihimäellä ja sen jälkeen piipahdus Helsingissä. Tämä päivä menee siis eilisen tapaan iltapäivän osalta töissä.

Tänään jo aivan eriluokan ratsastuspäivä. Ohjelmamme osat menivät kohtuulliset ja aika-ajoin hyvinkin ja nyt siis parempi mieli. Sen sijaan pienet ongelmat auton kanssa kiusasivat päivät. Tallin pihalla huomasin takarenkaan rikkoutuneen ja sen kanssa menikin sitten aikaa. Aikoinen vääntö kaiken kaikkiaan.

Mutta nyt onneksi vapaa ilta täällä mökillä. Pari työpäivää saa näin mukavan päätöksen ja itseasiassa huomenna ei ratsastuksen lisäksi kalenteriin olekaan muuta sovitettuna. Olen yrittänyt muutamia vapaapäiviä tässä pitää ja ihan kohtuullisesti siinä onnistunutkin. Sillä tuleva syksy tulee olemaan todellakin työntäyteinen ja tiukka. Ladataan siis akut hyvin.

Kommentit