Tiistai, 12.03.2013

Blogi, tiistaina 12.03.2013

Tiistai jo iltapäivässä. Tänään eduskunnassa väännetty ympäristövaliokunnassa Koloveden kansallispuiston perustamisen viimeisiä asiantuntijakuulemisia ja kiistojakin. Katsotaan saadaanko asia järkevään malliin vielä kääntymään. Nyt ainakin näyttää etten sanoisi huonolta. Metsästysseurat joutuvat todella ahtaalle aluueella ja tavoitteena nyt järkeistää heidän toimintamahdollisuuksiaan lähinnä hirven kanssa alueella jatkossakin.

Päivään mahtui myös tänään erittäin mukava vierasryhmä Nastolasta. Nastolan lukiolaiset olivat eduskunnassa ja oli mukava viettää heidän kanssaan tuhti keskustelutuokio eduskunnan lehtereillä. Siinä käytiin kollegani Aino-Kaisa Pekosen kanssa läpi lainsäädäntöruljanssi yleisesti ja lisäksi monta ajankohtaista kysymystä ja esitystä. Aktiivisiä ja kiinnostuneita nuoria ja ainakin tuntui siltä, että heitä oikeasti kiinnosti se mitä talossamme tehdään.

Eilinen vierailumme Sakon tehtaalle Riihimäelle on saanut aikaan aikamoinen mediahuomion. Alueemme lehdet Aamuposti ja Hämeen Sanomat molemmat uutisoivat Jussi Niinistön ja minun vierailun aamun lehdissään pääjuttuna ja tänään vierailustamme myös Yle teki pääuutisen nettiinsä. Ja täytyy sanoa, että todella vilkkaana käy keskustelu myös netissäkin aiheesta. Keskustelua niin Jussin kuin minun Facebook-sivuilla.

Nyt täysistuntoon. Päivä jatkuu.

Kello 20.43 ja päivä pakettiin. Huomenna jatkamme ja suomalaisen ruuan -kampanjamme lähtee loppukiriin. Tänään sain muuten kutsun Yle A-Studio Streamiin puhumaan suomalaisesta ruuasta ja hieman muitakin juttuja aiheen parissa vielä tulossa. Ja täytyy sanoa, että nyt kun kaksi viikkoa on kohta tiukasti vain suomalaista syöty niin olo on hyvä ja ruoka ollut koko ajan erinomaista.

Kommentit