Tiistai, 10.01.2012

Blogi, tiistaina 10.01.2012

Presidentinvaalikampanja jatkuu tänään ja eilinen Hämeen kiertuepäivä antoi vain lisää virtaa. Väkeä oli siis aivan huikeasti liikkeellä ja jokaiseen tilaisuuteen tuli koko ajan vain lisää ihmisiä. Hype alkaa olla aikamoinen ja ajoittain jo pelottavaakin. No toivottavasti sopu tekee tilaa ja kaikki menee hyvin.

Tänään Sauli Niinistö Cafe Niinistö rekka kiertää vielä Hämettä ja itsekin kampanjakiertueella Riihimäellä ja Hämeenlinnassa ja hieman muuallakin. Olen pahoillani, että ihan kaikkialle en minäkään tässä ennen vaalipäivää ehdi, mutta yritän niin paljon kuin kello antaa periksi.

Iltapäivällä sitten olen vielä Ylellä suorassa lähetyksessä keskustelemassa vaaleista kello 15.30 alkaen Radio Hämeen taajuudella. Siitä se päivä taas tulee.

..

Lisäsin eiliselle päivälle vielä muutaman videon Sauli Niinistö Häme-kiertueelta. Ne siis tuolla maanantain blogissa missä myös runsaasti kuvia ja vielä enemmän kuvia on sitten katseltavissa Facebook-sivuillani. Kurkatkaapa nekin.

Mutta vielä ennen kuin lähden niin muistutanpa huomisesta avoimesta kuulemistilaisuudesta Lopella.

Elinkeinoministeri Jyri Häkämies järjestää valtakunnallisen keskustelu- ja kuulemistilaisuuden myrskytuhoista ja sähköongelmista Lopella keskiviikkona 11.1. klo 16.30-17.45 kunnantalolla. Tervetuloa mukaan kertomaan ajatuksia ja mietteitä kauempaakin. Mukana paikalla myös Fortumin ja Vattenfallin johtoa ja palo- ja pelastustoimen edustajia ja tietääkseni myös hätäkeskuskin on edustettuna. Tervetuloa Lopelle.

Olemme ylpeitä kaikkien sähköongelmien jälkeen, että ministeri halusi järjestää tämän tilaisuuden nimenomaan Lopella. Hienoa.

Kello 21.44 ja tänään ehdin katselemaan sentään yhden pressanvaalitentinkin. Hetki sitten päätökseen mielenkiintoinen FST:n vaalitentti ja nyt hetki aikaa koneella. Vaalit siis jälleen päivää lähempänä ja huomenna tarkoitus laittaa laatikkoon yksi ääni Sauli Niinistölle kun ennakkoäänestys alkaa. Tänään kampanjapäivä vei Riihimäelle ja sitten Hämeenlinnaan presidentinvaaliaiheisiin Radio Hämeeseen ja sen perään vielä piipahtamaan katsomaan Riihimäen kokoomusnuoria Niinistö Cafeeseen. Hämeenlinnan jäähallillakin oli tänään oma Niinistö Cafe kun Keijo Suomalainen ja Tuulikki Piikkilä pistivät pystyyn popup Niinistö Cafeen peliin kiiruhtaneille. Kerholle vielä illan pelistä makea voitto niin mikäs tässä on ollessa. Kaikkialla siis nyt tapahtuu ja uusia kahviloitakin perustetaan koko ajan ympäri Suomen.

Tänään ehdin päivällä puhelimessa valmistella myös huomista elinkeinoministeri Jyri Häkämiehen vierailua Lopelle. Aikamoisen kuhinan on saanut aikaan sekin ja olemme Lopella otettuja, että ministeri valitsi tutustumiskohteekseen ja kansalaistapaamisen paikakseen myrskytuhojen ja sähkökatkojen osalta juuri Lopen. Huomenna Lopelle tulossa siis ministerin lisäksi sähköyhtiöiden johtoa, palo- ja pelastustoimenjohtoa ja hätäkeskuskuksetkin ovat edustettuina. Ensin vierailemme muutamalla myrskytuhopaikalla kanssa ja sitten klo 16.30 alkaen Lopen kunnantalolla kaikille avoin keskustelutilaisuus. Tervetuloa siis Lopelle.

Mutta huominen aamu meneekin sitten metsätöissä. Aamusta vedämme Hevosojalla moottorisahat käyntiin.

 

Kommentit