Tiistai, 07.03.2006

Blogi, keskiviikkona 08.03.2006

Aamulla sain nukkua hetken kauemmin. Hieroja oli aamulla vasta kello 10 ja sitä ennen tein vain muutaman kotityön. Hieronta teki jälleen hyvää. Satu osti minulle joululahjaksi lahjakortin hierojalle ja se on ollut mieluinen ja rentouttava ja auttavakin hetki.

Hierojalta suihkun kautta töihin. Eiliset mainoskuvat tarkisteluun ja toimivia valkkailemaan. Muutaman jo tänne lisäsinkin ja Sebastianin tekemille oikeille sivuille niitä sitten tulee lisää.

Päivällä kävin koululla. Ja en voi sanoa, kuin että IHME. Pitkään koululta kuului palautetta uuden A-talon saneerauksen jälkeen jääneestä viemärinhajusta. Siihen puutuimme myös luottamushenkilöinä, mutta mitään ei tapahtunut. Kuukausia kului ja kuukausia kului. Haju vain paheni. Tänään sitten kuulin, että yksi viemäri oli jäänyt liittämättä. Sinne sitten tarpeet upposivat lattian alle hiekkaan. Menin välittömästi paikkaa katsomaan ja järkytys oli suuri. Lattiat oli piikattu auki. Hiekat vetisiä ja haisevia siellä jne jne jne… Soitin vielä Teknisen lautakunnan puheenjohtajalle ja teknisen päällikönkin kanssa juttelin. Pidimme tärkeänä, että nyt korjaustyö tehdään huolella. Maat tulee vaihtaa jne. Teklan puheenjohtaja Rautiaisen Jussi lupasi asian huolehtia loppuun. Kyllähän sitä vahinkoja sattuu, mutta en kyllä ymmärrä miten tällaisia voi tapahtua. Asiasta tehdään tarvittavat paperit ja ne ehkä tulevaisuudessa ovat hyödyksi uusiakin urakoita päätettäessä. Käsittämätöntä!

Anteeksi, kun näin kiukkusin, mutta harmittaa tuollainen rakennusmiesten välinpitämättömyys. Ei ihan minusta kuitenkaan vahingon piikkiin kokonaan voi laittaa. Vai?

No sitten hermoja lepuuttamaan ratsastustunnille. Viime viikon harmitus jo helpotti ja nyt mentiin Räpyllä ja ihan kivasti mentiinkin. Maneesista pääsi nauttimaan oikein kunnolla. Pohkeenväistöissä vielä hiomista – niinpä kai meillä kaikilla, mutta lopun laukkaharjoitus meni kivasti. Opettajakin antoi kehuja. Kiitos niistä. Vai tulikohan ne pehmentämään vaan viime viikon pahaa mieltä. Vanha pedagoginen kikka palauttaa oppilaan opiskeluinto epäonnistumisen jälkeen. 🙂

Nyt kotona ja iltapesulle ja sitten yöpuulle. Huomenna kouluverkkoa koskeva koulutus Järvenpäässä.

Kommentit