Maanantai, 06.03.2006

Blogi, tiistaina 07.03.2006

Aamukahvit kotona ja sitten Lopen Yrittäjien Aamukahvitilaisuuteen puhumaan kunnan uusista strategioista ja nykytilasta. Paikalla oli mukavan kokoinen joukko kuntalaisia ja yrittäjiä ja keskustelu oli vilkasta. Nämä tilaisuudet ovat tärkeitä. On tärkeää, että kunnasta pidetään yhteyttä säännöllisesti kuntalaisiin ja yrittäjiin. Keskustelu on molimmin puolin tärkeitä. Niistä hyötyä myös meille hoitaessamme kuntamme asioita ja suunniteltaessa uutta.

Aamukahvitunti meni hetkessä ja sitten nopea pyörähdys nyt toimistolla ja tämän jälkeen Maikkarille Haajasen Antin kanssa allekirjoittamaan sopimus alkavan kauden endurotuotannoista.

Illalla sitten yksi kokous ja sen jälkeen vielä kuvaukset eduskuntavaalien jäsenäänestystä silmällä pitäen.

MTV3:sen sopimus endurosta on nyt sitten siis myös allekirjoitettu. Tulevalla kaudella tuotan kaiken kaikkiaan 16 ohjelmaa Maikkarille eli 6 MTV3:lle ja 10 plussalle. Se on mukavaa ja haastavaa työtä. Siinä oppii ja joutuu välillä koville ja juuri sellaisesta työstä pidän. Työntekimisen pitää olla tietyllä tavalla vaikeaa tai haastaavaa.

Maikkarilla Haajasen Antti esitteli työnelämään tutustumassa olleille Rosaliinalle ja Lauralle hieman myös taloa. Kiva paikka päästä näkemään ja tytöt olivat iloisia.

Niin niistä haasteista tulikin mieleen aika yksi kerta, kun tuli pieni paniikki ohjelmaa tehtäessä. Totesin, että nyt on ongelmia. Kaveri siihen: ”Ei se ole ongelma, se on haaste.” Niinpä.

Soitin juuri Eevalle. Eevalle – kummityttöni äidille – hyvälle ystävälleni. Eeva oli lukenut tätä blogia ja kyselin mielipidettä. Kiva kuulla. Lupasi lukea tänäänkin illalla. Terveisiä 🙂 Ihanat lapset Sinulla ja Jarnolla.

Nyt välipalaa ja sitten Räyskälän Urheiluilmailuopiston hallitukseen Riihimäelle ja illalla kuvattavaksi. Hymyä 🙂 Hymyile Sinäkin päiväkirjani lukija NYT – se saa iloiseksi ja hyvälle tuulelle.

Kello 22.53 ja kuvat saatiin juuria otettua. Montakohan sataa kuvaa sitä räpsittiin. Toivotaan, että malli olisi edes muutamassa siedettävä. Vaikeampaan tuo kuin tv-kuvauksissa oleminen. Miksiköhän?

Näin on sitten tämä päivä jälleen paketissa. Sain vielä iltapäivällä mieluisan puhelin soiton Hannelelta (Yrjö-Koskinen). Hän kertoi, että eräs merkittävä riihimäkeläinen henkilö haluaa olla tukemassa minua seutukuntamme eduskuntavaaliehdokkaaksi jo jäsenäänestysvaiheessa. Tällaiset tuet ovat tärkeitä. Ne luovat uskoa, että seutukunnaltamme voisi löytyä yhteinen tahto tehdä kokoomuskansanedustajasta jälleen totta – Iiron aikojen jälkeen. Se nimittäin vaatii sataprosenttista yhteistä tahtoa seutukuntamme kokoomuslaisilta ja laajasti myös muiltakin. Toivotaan siis lisää myönteisiä uutisia.

Kommentit