Sunnuntai, 05.03.2006

Blogi, maanantaina 06.03.2006

Maanantai oli tiukka kokouspäivä. Päivä alkoi kello 8.00 Lopen kunnan puheenjohtajistolla. Asialistalla oli merkittävä yritysneuvottelu. Kokous kesti tunnin ja neuvottelutilanteen takia sovimme seuraavan kokouksen jo kello 10.30. Siinä välissä kävin tekemässä nopeasti taustatöitä ensi viikonlopun Sm-rallia varten.

Yritysneuvottelu eteni, mutta edelleen asia kesken. Puretaan tuntoja myöhemmin, kun asia lopullisessa ratkaisussa. Tämän jälkeen kävimme neuvotteluja muutamista maapolittiisista asioista ja teimme muutaman tarjouksen. Toivotaan asioiden silläkin saralla etenevän suotuisasti,

Iltapäivän aikana vielä keskustelin asioista kunnajohtajan kanssa ja kello 15.00 nopeasti tummapuku päälle ja sitten luovutimme Tasavallan presidentin myöntämät ansiomerkit kolmelle kuntamme pitkäaikaiselle ja tunnolliselle työntekijälle. Tilaisuus oli erittäin lämminhenkinen ja mielyttävä.

Sieltä suoraan Juhani Peltosen seuran neuvotteluun 16-17 ja sitten 17-18 valtuustoryhmän info ennen kunnan valtuustoa ja kello 18.00 kunnanvaltuusto. Kokous oli selkeä ja sen lopuksi saimme vielä hyvän infon kunnan vapaa-aikatoimen muutoksista ja nykytilasta.

Info oli hyvä. Uudet nuoret työntekijämme esittelivät lautakunnan puheenjohtajan ja esimiehensä kanssa toimintaa laajasti. Ainoa mikä kolahti korvaan oli tuo ”loppelainen”. No Sari täyttää juuri 30 vuotta ja seuraavat 30 vuotta menee vanhan kansanviisauden mukaan tulla loppilaiseksi eli sitten. 🙂 Me olemme siis loppilaisia.

Huh huh mikä päivä. Toisaalta – minä rakastan tällaisia.

Kommentit