Lauantai, 04.03.2006

Blogi, sunnuntaina 05.03.2006

Aamukahvi, Helsingin Sanomat ja karjalapiikarat. Kello 7.50. Työpäivä valmiina alkamaan. Ennen yhdeksää valmiina matkaan ja kohti AKK:n tv-studiota. Sunnuntain Motoforum siis työnä. Mukaan katsomaan työpäivääni lähtee myös Rosaliina Sutinen ja Laura Laukkanen – kahdeksannen luokan työelämään tutustujat. Tytöt odottavat sovitulla pysäkillä ja olen perillä sovitun aikataulun mukaan. Edit Johanna Mykkänen tulee paikalle ja työ voi alkaa. Ohjelmassa mm. tuhdisti kotimaista rallia, Mm-ralli Meksikossa, Mika Kallion jääratakilpailu ja testit ja Newsit. Päivä etenee suunnitellusti ja hyvin aikataulussa. Ohjelma on valmiina jo ennen kello viittätoista ja vielä loppusilaus ja kaikki kunnossa. Päivän päätteeksi Rosaliina ja Laura purkittavat vielä yhden Motorforumin uutisen omalla äänellään. Loistavasti onnistuivat ja ihan kylmiltään ja täytenä yllätyksenä. Johanna poltti insertit DVD:lle ja siitä tytöille pieni muisto. Kiitos Johannalle avusta ja tytöille ahkerasta osallistumisesta.

Nopea käännös kotona. Suuhun pantavaa mukaan ja nopeasti kohti Pilpalan kylien vuosikokousta. Olin saanut kutsun paikalle valtuustonpuheenjohtajana ja ehdin sovitusti Pilpalan liitontalolle. Kokous oli vielä kesken ja ehdin nauttia kupin kahvia ennen osuuteni alkua. Ensin kerroin tiivisti kunnan strategioista ja kunnan nykytilasta ja sitten kävimme kunnon keskustelun. Tunnelma oli hyvä. Kysymyksiä riitti ja yhteisymmärrys oli hyvä. Päälimmäisenä pinnalle jäi toivomuksena, että kunta voisi myydä tontteja omistamiltaan maa-alueilta myös haja-asutusalueelta ja toisena kuumana aiheena liikenneratkaisut. Pilpalan kylän läpi menevä tie kaipaisi uutta asfalttia ja muutenkin Tiehallinnon erikoiset töyssy yms. ratkaisut puhuttivat. Saimme hyvää tukea kaikilta linjallemme vastustaa järjestöntä töyssyjen määrärakentamista. Myös nopeusrajoituksiin toivottiin malttia. Asiathan eivät suoranaisesti kunnan päätäntävaltaan kuulu tai ei lainkaan, mutta lupasin viedä jälleen kerran viestiä eteenpäin. Onneksi meillä on kunnasta hyvät yhteydet valtion tiehallintoon. Toivotaan sen tuottavan tulosta.

Seitsemältä nopeasti vähän ruokaa ja sitten kotiin vain nauttimaan. Uusi Tanssiin tähtien kanssa oli loistava. Nautin siitä ja rentouduin kunnolla. Mukavaa itsensä peliin laittamista. Siitä pidän.

Nyt kello on 21.47 ja vielä Kympin Uutiset ja sitten nukkumaan. Kiitos tästäkin mielenkiintoisesta päivästä.

Kommentit