Perjantai, 03.03.2006

Blogi, lauantaina 04.03.2006

Perjantai meni siinä sitten monenlaisten ongelmien kanssa painimisessa. RalliSprintin SM-sarjan tv-ohjelma meni sitten sivu suun jääviysongelman takia. Katsotaan jos sen sitten voisi spiikata ystäväni Jussi Hannula. Sellaista tämä tv-peli on. Ääni ei saa kuulua joka paikassa.

Myös kunnan puolella tuli hieman murheita. Kävin kunnanjohtajan kanssa muutaman puhelinkeskustelun yritysmaailmaan liittyen. Niistä en voi valitettavasti tässä vaiheessa sen enempää kirjoittaa, mutta toivotaan parasta.

Lauantaina sitten jälleen oli työpäivä ja Karkkilan UA:n 40-vuotisjuhlaralli Kaloppiralli. Karkkilassa päivä meni mukavasti ja sää suosi. Kilpailijoita oli täysi lista ja yleisö sai varmasti sitä mitä toivoikin. Tiukkaa taistoa hankien välissä. Rallin SM-sarjan ison N-ryhmän hallitseva Suomen mestari kotiseuran Juha Salo toi kisaa upeaa lisäväriä ja ajoikin helposti kotiteillään rallin voittoon. Päivän jymyuutien oli kuitenkin Markku Alenin Antton Alenin automerkin vaihto. Antton oli vaihtanut Mikkelin SM-Vaakuna rallin jälkeen Mitsubishin Subaruun ja sillä sitten jatketaan kuulemma ensi viikonloppuna Laukaankin Sm-rallissa. Karkkilassa Antton ajoi nolla-autona totutellen uuteen menopeliin. Anttonista tulee vielä…

Sellainen oli päivä…. moottorinpörinää oikein kunnolla ja väleissä muutamia kunnan puheluita keskeisille luottamushenkilöillemme. Perjantain ongelmaa pohdimme ja asiaan palataan heti maanantaina.

Huomenna sunnuntaina on ohjelmassa Maikkarin Motorforumin koostaminen ja illalla Pilpalan kyläläiset ovat kutsuneet koululleen keskustelemaan kuntamme strategisista linjauksista. Mielenkiitoa siis riittää pyhäänkin.

—–

Myöhään illalla sain vielä suru-uutisen. Sukulaiseni oli menehtynyt yllättäen juuri töihin palaamisensa jälkeen. Voimia hänen Äidilleen ja pojille, jotka ovat joutuneet paljosta luopumaan. Isotädille uskomattoman paljon voimia – hänelle tilanne on raskas, kuten myös pojille. Myötä elämme kanssanne.

Kommentit