Keskiviikko, 08.03.2006

Blogi, torstaina 09.03.2006

Eilen illalla vielä ystäväni Kimmo (Koukku) soitti ja kyseli eduskuntavaaliasioita. On mukana ja kiva niin. Tottakai. Sitten puhelimeen tuli ekaluokkalainen kummipoikani Elias, joka totesi heti: ”Mä olen mukana vaaleissa”. Kummisetä kyseli lisää ja Elias kertoi, että kouluun valitaan oppilaskuntaa ja hän on ehdokkaana ja huomenna tai siis tänään pitäisi kouluun viedä kuva ja siitä se sitten alkaa kummipojankin yhteiskuntavaikuttaminen. Kiva. Hauskoja juttuja koululta. Lapset oppivat ihan uudella tavalla ajattelemaan yhteiskunnallisia asioita.

Nyt istun koulutuksessa Järvenpäässä aiheena kunta- ja palvelurakenneuudistus ja kouluverkot. Lounastauko menossa. Vieressä istuva vs. sivistystoimenjohtajamme Jukka Mursula kertoi, että heidänkin perheen pikkupojat ovat mukana koulun vaaleissa. Vilillä kuulemma iskulause: Äänestä Viliä – Vili hoitaa. Hyvä! Hauskoja juttuja ja pakko mennä katsomaan miten vaalit sujuvat. 🙂

Kouluverkkokoulutus näin takana. Oli mielenkiintoinen j opettavainen koulutus. Paljon tosin tuttuakin asiaa opettajalle, mutta aina jotain uuttakin. Huomenna sitten SM Peurunkaralliin Laukaalle töihin.

Kommentit