Tiistai, 06.07.2010

Blogi, tiistaina 06.07.2010

Tänään tiistaina klo 10-12 tarjoan kahvit Hämeenlinnan kuukausimarkkinoille Kahvi-Jussissa. Tule ja nappaa hihasta. Saat kahvi- ja pullalipun ja mielelläni lähden kahviseuraksikin juttelemaan. Näemmehän? Upea aurinkoinen aamu siis jo takana ja nyt kohti Hämeenlinnan toria….

….

Huh hellettä 🙂 Tänään paahtavan kuuma päivä Hämeenlinnan torilla. Kuukausimarkkinat keräsivät jälleen keskustan täyteen väkeä ja tällä kertaa tempaisimme hieman erilaisella jutulla. Jakoon toista sataa pullakahvilippua torin parhaaseen kahvilatelttaan Kahvi-Jussiin. Paljon erinomaisia keskusteluja kahvin lomassa ja muutenkin takana ja esillä mm. Hämeenlinnan kaupungin ajankohtaiset asiat, maaseutupitäjien palvelut, Hämeenlinnan OKL:n ja HAMK:n tulevaisuuskysymykset ja tietenkin energia-, talous- ja myös ympäristökysymykset. Jatkamme näitä kahvilippujuttuja läpi kesän niin Hämeenlinnassa kuin elokuussa myös Lahdenkin kuukausimarkkinoilla.

Hämeenlinnasta sitten päivä jatkui Lounais-Hämeeseen. Siellä ensin yksi kokous ja siitä sitten eteenpäin. Tehokas päivä siis takana.

….

Kello 22.05 ja ukkossateesta toivutaan. Olipahan aikamoinen mylläkkä täällä Lopella. Helteisen kuuma päivä Hämeenlinnassa ja Forssassa sai siis sateen kasteleman lopun valtavan jyrinän ja salamoinnin kera. Hieman sähkövaurioita mökkiin ja täytyy huomenna tilata korjaajaa. Oli iskenyt aivan päälle ja ulko-ovikin rävähti iskun voimasta auki. Uskomatonta.

Itse pitelin sadetta ystäväni kanssa Vanhalla kirkolla. Tarkoitus oli ottaa minulle muutamia mainoskuvia kesäkäyttöön, mutta ne jäivät nyt odottamaan parempia säitä. Suomen kesä osaa aina yllättää.

Kommentit