Tiistai, 06.06.2006

Blogi, tiistaina 06.06.2006

Tiistaina nousin aikaisin ylös. Formula 3 -sarjan osakilpailu oli ajettu Ranskan Paun katuradalla ja piti soittaa sarjan suomalaiskuljettajalle Juho Annalalle. Annala ajoi voittoon National luokassa ja aamulla teimme asiasta mediatiedotteen heti tuoreeltaan.

Tiedote lähti näin liikkeelle ja nyt hieman laskutuksia ja sitten Helsinkiin töihin ja asioille. Pitäisi siis samalla matkalla hakea vielä uudet ratsastushousut ja saappaat. Vanhat hieman jo elähtäneet kovassa käytössä ja toisesta saappaasta vetoketju pettikin viime tunnin jälkeen. Korjataan ne varasaappaiksi ja ostetaan toiset käyttöön.

Alkuviikon mielenkiintoisin seurattava on ehdottomasti SAK aloittama kolmipäiväinen edustajakokous Helsingissä. SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalainen tivasi jo avauspuheessaan erilaisia asioita puolueilta ja esitteli omia vaatimuksiaan. Kokouksen aikana on varmasti lupa odottaa lisää jopa pelottelua ja vaatimuslistaa. Nyt jo Ihalainen vaati hallitukseen pyrkiviltä puolueilta vastausta siihen, jatkaako uusi hallitus samaa kolmikantaan nojaavaa toimintalinjaa vai ei eikä vaatimuslista jäänyt alussa edes siihen.

SAK:n kolmipäiväiseen edustajakokoukseen Helsingin Messukeskukseen on saapunut vain 275 edustajaa eri puolilta Suomea ja tämä pieni ryhmä edustaa nyt sitten miljoonaa suomalaista. Kokousedustajista vain kaksi viidestä on naisia.

No seurataan mielenkiinnolla miten kokous etenee.

UUSIA TUKIJOITA JA MUUTAKIN

Eilen Hausjärven Veikko Heinonen viestitteli uusia tukijoita mukaan joukkoomme. Hausjärveltä nyt mukaan lähtivät Sirkka Niittylä ja Esko Niittylä. Kiitokset heille ja Veikolle ja lisää kuulemma on tulossa.

Maanantaina saimme tukiryhmälle myös vetäjät kun riihimäkeläinen opettaja Marja Tarkkonen ja loppilainen sairaanhoitaja Eeva Pyhälammi ottivat tukiryhmän vedettäväkseen. Ihanat ihmiset ja uutterat ja osaavat. Olin otettu.

Töiden jälkeen siis menin Helsinkiin. Tai oikeastaan osaksi töihin sinnekin. Hoidin muutamia asioita ja kävin yhdessä tapaamisessa koskien kauden erilaisia tapahtumia ja niiden näkyvyyttä. Sitten Hööksin ratsastuskauppaan. Ja niinhän siinä sitten kävi ettei niitä sopivia saappaita ja housuja löytynyt. Illansuussa emme enää ehtineet HippoSporttiin eli jäin illan uusia varusteita. No huominen tunti täytyy hoitaa sitten chapsein 🙁

Illalla kävin vielä Riihimäellä asioilla ja sitten Pekkalan mökillä katsomassa putkiasiat huomiseksi kuntoon. Venla-kummityttö oli matkassa ja paluumatkalla poikkesimme vielä katsomaan Vaahteramäen Ratsutallille hevosiakin.

Illalla vielä muutama puhelu koskien Hämeen Kokoomuksen ehdokasasettelun jatkoa ja sitten toinen puhelu kunnan asioista.

Nyt kotona ja ajattelin hetken nauttia aivan tv:n ääressäkin. Huomenna siis toimistopäivä ja sitten tuo Pekkalan putkitöiden loppuunsaattaminen.

Kommentit