Tiistai, 05.01.2010

Blogi, tiistaina 05.01.2010

”On niitä jotka jäävät ja toisia jotka lähtevät, niin on aina ollut. Kukin saa valita itse, mutta on valittava ajoissa eikä koskaan saa antaa periksi”.

Jotenkin tuo Muumilaakson marraskuun ajatelma puhutteli tässä. Puhutelkoot jokaista tavallaan.

Talvinen sää vain jatkuu. Eilisaamun kovat pakkaset hellittivät ainakin hetkeksi ja nyt täällä Lopella hieman leijailee luntakin pikkupakkasessa. Talvea parhaimmillaan ja hienoa ennen muuta se, että lapset pääsevät nyt nauttimaan talven puuhista. Tänään tarkoitus mennäkin käymään vanhalla omalla koululla toivottelemassa hyviä uusia vuosia ja päivällä sitten toimistotöitä kalenteriin ahdettuna. Illalla juhlistamme perinteiden mukaan loppiaista juhlaillallisella Marsalkka Mannerheimin Metsästysmajalla. Loppilaiseen tapaan ja tyyliin.

….

Päivä edennyt töiden parissa varsin tehokkaasti. Ei siis sen kummempaa kerrottavaa vaan kirjoitusta, laskuja ja puhelinsoittoja. Kalenteri täyttyy mukavasti mm. tänään sovimme yritysvierailut muutamaan yritykseen. Ensi viikolla mm. ohjelmassa ensin torstaina Vitabalans -konserni Hämeenlinnassa ja sitten perjantaina asuntoministerin kanssa Kopiopaja, Fenestra ja Lasi-Liiri Riihimäellä. Mutta nyt hetki aikaa lehdille ja itselle ja sitten illalla juhlallisuuksiin.

Kertakaikkisen upea ilta Marskin Majalla. Nyt kello jo loppiaisen puolella. Kaikille teille oikein hyvää loppiaista. Palaillaan huomenna jälleen asioihin.

Kommentit