Tiistai, 04.11.2008

Blogi, tiistaina 04.11.2008

Kiitos paljon! Eilen illalla sain Forssasta tiedon, että Forssan seudun kokoomuslaiset ovat tukemassa minua Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajaksi ja tänään illalla sain sitten odotetun viestin Riihimäeltä. Riku Bitter ja Taina Ojapalo välittivät tiedon heidän päätöksestään. Myös Hämeenlinnan seutu ollut yhteyksissä ja toivon, että tänään sieltä kuulen ratkaisusta. Sen jälkeen olen valmis urakkaan.

Mutta nyt on myös alkanut USA:n presidentinvaalien äänestys. Vaalihuoneistot aukesivat ensimmäisissä keskiyöllä kahdessa New Hampshiren osavaltion kylässä ja pienten Dixville Notchistä ja Hart’s Locationistä rumba etenee kovaa yli maan. Ja edessä huippujännittävät vaalit. Taiston odotetaan ratkeavan huomenna aamulla. Mutta ensimmäinen nippu ääniä on jo laskettu ja Obama johtaa kisaa äänin 15-6. Pienistä äänimääristä sielläkin se alkaa.

Tänään itse suuntaan aamusta Helsinkiin. Tänään ei lakivaliokunta kokoonnu, mutta sivistysvaliokunnalla on kokous ja sitten täysistunto. Illansuussa suuntaan sitten Hyvinkäälle Riihimäen-Hyvinkään talousalue kasvukeskukseksi- seminaariin puhumaan ja sen jälkeen vielä illalla Lopen kokoomuksen uuden ja vanhan valtuustoryhmän yhteinen kokous kunnantalolla yhdistyksemme hallituksen kanssa.

….

Kello 13.23 ja juuri lounaalta takaisin sorvin ääreen. Sain eilen tukiviestin Hämeenlinnasta ja tänään Riihimäeltä ja kun siihen lisätään Forssan seudulta tullut tuenilmaisu ja hankkeen käynnistänyt tuki Päijät-Hämeestä niin olen juuri hetki sitten antanut suostumukseni olla käytettävissä Hämeen Kokoomuksen seuraavaksi puheenjohtajaksi, jos Hollolan piirin syyskokous näin päättää. Kiitän kaikkia asian parissa töitä tehneitä ja lupaan olla tässäkin työssä luottamuksen arvoinen jos piirikokous avaimet minulle antaa.

Eduskunnassa arki jälleen täydessä käynnissä. Sivistysvaliokunnan kokous jo takana ja nyt hetki työhuoneessa aikaa. Kohta täysistuntoon.

Niin se päivä jälleen meni. Kello jo puoli kymmenen ja juuri kotiin. Täysistunnosta ensin Hyvinkäälle ja sitten Lopen kokoomuksen hallituksen ja valtuustoryhmän ja uuden valtuustoryhmän kokoukseen Lopelle. Linjasimme hieman ensi vuoden budjettia yhdessä uusienkin valtuutettujen kanssa ja myös kunnanjohtajamme valintaa ja sitten tulevia luottamushenkilöpaikkajakojakin. Hienosti väkeä paikalla ja mikä upeinta myös ehdokkaitamme jotka eivät tällä kertaa vielä läpi valtuustoon menneetkään. Tästä on hyvä jatkaa.

Kommentit