Tiistai, 04.07.2006

Blogi, tiistaina 04.07.2006

Tänään siis aamusta heti Vantaalle tekemään Jokamiesluokan SM-kilpailujen TV-ohjelmaa. Päivä siis kuluu siellä. Illalla sovin tapaavani Riihimäellä erään tärkeän henkilön. Hänen kanssaan käymme keskusteluja mm. vaalipäällikkyydestä ja kampanjasta yleensä. On ollut mukava todeta miten koko Riihimäki on vahvasti hankkeemme takana – nyt on selkeästi sellaista henkeä, että halutaan saada kansanedustaja omalta seutukunnalta. Koko seutukuntamme ehdokkaaksi olenkin lupautunut ja työtä tullaan tekemään yhteisen tavoitteemme eteen.

Nyt lehdet ja aamupala ja töihin.

Saimme Johannan kanssa tv-ohjelman nopeasti kasaan. Aspin Kare tuli kommentaattoriksi ja sitten selostimme vielä viisi finaalilähtöä. Ohjelma oli valmis viidenmaissa ja tämän jälkeen kävin Jumbossa. Tänään tuli yhteiseloa täyteen Sadun kanssa 4 vuotta ja päätin hieman ostoksilla käydä. Samalla tuli täyteen myös oman yritykseni viides vuosi. Juhlistetaan sitä sitten hieman myöhemmin.

Kotimatkalla tapasin vielä Bitterin Rikun Riihimäellä. Riku toimii Riihimäen Kokoomuksen puheenjohtajana ja kaupunginhallituksessa ja valtuutettuna. Kävimme läpi hieman tulevia eduskuntavaaleja. Riku lupautui mukaan tukiryhmääni. Tieto oli odotettu ja otin sen mielihyvällä vastaan. Hieno juttu!

Tänään tukiryhmään liittyi myös muita uusia tukijoita eli Kesäkamppanjamme toimiin.

Nyt mökille ja huomenna toimistolle ja kunnan puheenjohtajistoon.

Kommentit