Tiistai, 04.01.2011

Blogi, tiistaina 04.01.2011

Tänään tiistaina 4.1. olen tavattavissa lähes jo tavan mukaan Hämeenlinnan Kuukausimarkkinoilla. Kokoomus Kuuntelee -teltalla kannattaa siis poiketa klo 11-12 välillä. Nähdään siellä olitpa sitten puolesta, vastaan tai jotain siltä väliltä. t.timo

Uusi päivä siis näin pakkasessa ja pilvisessä säässä käyntiin. Kiitos muutamista viesteistä liittyen eiliseen kirjoitukseeni. Niin kuin totesin nyt keskustelemme rauhassa kuka ryhtyy Lopen kunnanhallitusta johtamaan. Asiaan palaan sitten. Mutta kiitos kaikista tsemppauksista ja innostuksista jopa yli puoluerajojen. Sellainen palaute lämmittää aina mieltä.

Alkuvuoteen saimme myös hyvän uutisen kun uuden Poliisihallituksen ase- ja arpajaishallinnon pysymisen Riihimäellä varmistui. Jatko oli tavallaan kiinni sopivien tilojen löytymisestä ja nyt kun sellaiset saatiin vanhasta Riihimäen kirjapainosta niin toimintaa voidaan jatkaa ja jopa kehittää Hämeessä. Tilat hankkinut Pohjola Vakuutus vuokraa nyt tilat Senaatti-kiinteistölle ja tätä kautta siis ase- ja arpajaishallinnolle. Tämä on erinomainen uutinen meille ja tärkeä vakuuttamaan myös valtionhallintoa siitä, että näiltä etäisyyksiltä kannattaa uusia toimitiloja hankkia ja jopa myös saneerata ennen kuin istuttaa paikat kalliisiin kiinteistöihin Helsingin keskustaan tai pääkaupunkiseudulle. Itseasiassa meillä tässä keskustelussa myös jotain uuttakin valtion toimintaa tännepäin. Katsotaan jos siinäkin onnistuisimme.

Tänään siis aamupäivä Hämeenlinnassa kuukausimarkkinoilla. Sitten päivällä vieraita Riihimäeltä Lopelle ja ilta jälleen Hämeenlinnassa. Kerho kohtaa tänään sarjakärjen Jyväskylän JYPin vuoden avauspelissä ja tänään voisimmekin aloittaa uuden vuoden jymyvedolla lätkässäkin. Louhen Jykä ja kumppanit ovat varmasti iskussa ja me huudamme.

Mutta nyt aamun lehdet. Hämeen Sanomat ja Aamuposti tuossa odottaa ja kuppi kuumaa kahvia. Sitten Hämeenlinnaa kohden.

 

Kello 14.39 ja tässä odottelemme juuri Katajan Jannen perhettä kyläilemään. Mukava nähdä heitä jälleen ja nauttia hetki hyvien ystävien seurasta ennen illan HPK:n peliä. Mutta aamu ja päivä siis tänään Hämeenlinnassa kuukausimarkkinoilla. Pakkanen oli aamusta vielä lähellä 20 astetta, mutta laski päivän mittaan useammalla asteella. Tosin se ei paljoa varpaissa ja sormissa tuntunut enää sen seisoskelun jälkeen. Nyt onneksi alkavat jo pikku hiljaa sulaa. Mutta väkeä pakkasesta huolimatta kivasti liikkeellä ja paljon jälleen ihmisiä jotka tulivat varta vasten tapaamaan. Mainokseni siis Hämeen Sanomissa oli jälleen huomattu ja tällä netissäkin. Kiva niin. Monesta aiheesta tänäänkin juttua ja muutamia asioita jälleen sovimme eteenkinpäin vietäviksi ja selvitettäviksi. 

Kuuma glögi teki hyvin kauppansa ja itseasiassa jaoimme Puntilan Annin kanssa yli 300 heijastintankin markkinaväelle ja lähes saman verran uusia kyniämme. Kiitokset siis Annille isosta avusta ja Hämeenlinnan kokoomuslaisille järjestelyistä ja glögistä. 

Kello 22.56 ja uutiset ja muutkin jo takana. Iltapala ja nyt päivän päätös täällä. Pari tuntia sitten Hämeenlinnasta kotiin. Kerho avasi SM-liigakauden tänään kotiareenalla voittamalla sarjakärki JYP:n makeasti maalein 3-1. HPK:n peli oli ajoittain sellaista, että tällä pelillä voidaan mennä tällä kaudella vielä vaikka mihin. Erittäin hyvää peliä ja taistelua ja JYP oli monta kertaa pitkiäkin aikoja ihan vastaantulija. Luvut olisivat voineet ollat selvemmätkin, mutta näillä luvuilla peli antoi meille faneillekin paljon ja varmasti opetti joukkuettakin kohti kevään ratkaisupelejä. Mestaruus Hämeeseen!

Mutta huomenna jatkamme sitten Lahdessa. Lahden Kuukausimarkkinat ohjelmassa ja siellä Kokoomus Kuuntelee tunnelmissa klo 11-12. Minulla ei nyt tällä kertaa omaa telttaa, mutta markkinatunnelmissa ollaan ja puoliltapäivin myös Roberts Coffeessa. Sielläkin voi poiketa. Kahvit tarjoan kun hihasta tulette nyppäämään. Nähdään!

Kommentit