Tiistai, 03.04.2007

Blogi, tiistaina 03.04.2007

Tänään tiistaina hallitusneuvottelut jatkuvat. Tunnustelijana toimiva Matti Vanhanen täydentää puolueiden vastauksia kahdenkeskisissä neuvotteluissa ja niiden jälkeen todennäköisesti huomenna hän kertoo minkä puolueiden kanssa varsinaiset hallitusneuvottelut alkavat heti pääsiäisen jälkeen.

Tänään myös eduskuntatyö jatkuu. Päivällä ensin koulutuksia ja asioiden järjestelyjä ja sitten kello 14.00 täysistunto ja valiokuntien asettaminen nyt siis vielä väliaikaisesti ja istunnon jälkeen sitten valiokunnat vielä järjestäytyvätkin vaikka paikkajako meneekin vielä uusiksi hallituksen synnyn jälkeen.

Tänään saimme myös tiedon aamusta, että Yleisradio aikoo nyt kuitenkin lopulta hyväksyä taloyhtiöissä järjestelyt, jotka mahdollistavat asukkaille myös alkuperäisen digisignaalin vastaanottamiseen. Käyttöön hyväksyttäisiin nyt kuitenkin lopulta ns. keskusdigisovittimet ja näillä signaali muutettaisiin digistä analogiseksi ja näin jokainen asunto ei tarvitsisi omaa digiboxia. Asiasta kertoo tämän aamun Helsingin Sanomat. Toivotaan, että linjanmuutos koskee nyt myös sitten laitoksia ja hoivakoteja ja myös päiväkoteja ja koulujakin. Järkevä siirtymäkauden päätös, mistä itsekin kirjoitin aikanaan. Tuo minun kirjoitukseni löytyy tuolta Kynästä -sivulta edelleenkin.

….

Niin nyt palataan tuohon TV-lupaan. Luvan olen hankkinut omiin nimiini muuttaessani ensimmäiseen omaan kotiini 3.11.1998 ja tämän jälkeen olen katkoitta hoitanut tv-maksun.

Tuohon asti asuin vanhempieni kanssa ja tv-maksu on hoidettu vanhempien nimellä tietääkseni lapsuudestani asti. Mutta loppujen lopuksi siis olen maksanut tv-maksun omaan kotiin muuttamisesta lähtien 3.11. lähtien ja Katso -lehden tiedot eivät siis pitäneet paikkaansa. Korostetaan nyt vielä, että vanhasta kotiosoitteestani oli lehti siis etsinyt nyt minun tv-lupaani, mutta sitä sieltä ei luonnollisestikaan enää löytynyt. Uusien asukkaiden nimellä kyseisestäkin asunnosta luvat varmasti löytyvät.

Timo Heinosen tv-maksutilanne: Tv-lupa hankittu 3.11.1998 hankittu, siirretty uuteen osoitteeseen 24.7.2006. Tv-lupa voimassa ja maksettu 3.4.2007 ja lupa jatkuu. TIETO: TV-Maksuhallinto 3.4.2007 puhelimitse.

Niinpä niin…

….

Päivä mennyt mukavasti. Aamupäivällä rutiineja yms. ja sitten täysistuntoon. No sekin aiempien ryhmissä syntyneiden esitysten mukaan vain ns. läpihuutojuttu ja olikin mukava kaikessa rauhassa saada jutella Eero Heinäluoman kanssa. Paljon keskustelimme ja politiikkaakin, mutta sovimme, että niitä emme referoi. Sen kuitenkin haluan esille nostaa, että Heinäluoma kehui kovasti Lopella sijaitsemaa Marsalkka Mannerheimin metsästysmajaa. On käynyt ja käyttänyt paikkaa ja oli erittäin tyytyväinen paikkaan. Minä voin hyvällä mielellä kehua Majan Herrojen palvelua ja paikan luonnonkauneutta ja lupaan itse käyttää paikkaa hyödyksi jatkossakin ja toivotaan, että myös tulevat ministerimme ja muut valtakunnan tason vaikuttajatkin käyttäisivät upeaa miljöötä ja loistavaa palvelua jatkossa yhä enemmän hyväkseen. Vain tunnin ajomatka Helsingistä ja sitten täydellisen keskellä melkein erämaata – upean ja kirkkaan Punelia-järven rannalla. Mielelläni kerron lisää eli ottakaapa yhteyttä tai sitten käykää sivuilla www.marskinmaja.fi. Terveisiä voitte sanoa minulta kun Teuvo Zettermanin tai Heikki Kujansuun puhelimen päähän saatte. He siis ne Majan Herrat.

Nyt hetki vapaata ja kahvitauko ja sitten Suuren valiokunnan järjestäytymiskokoukseen.

….

Suuren valiokunnan järjestäytyminen ja ensimmäinen kokous näin takana. Tänään vielä työpäivä jatkuu, mutta Lopella. Eli nyt kotimatkalle. Sain tänään muuten ihastuttavan sähköpostin. Pieni poika oli keskustellut eilen äitinsä kanssa. Äidin kertoman mukaan poika otti sellaisen ”aikuismaisen” ilmeen – sellaisen jonka aina silloin tällöin ottaa kun puhuu jotain todella tärkeää ja totesi: ” Äiti, mä olen miettinyt että mitä mä nyt kannattaisin ja kyllä mä nyt ehkä siirryn niistä vihreistä kannattamaan sitä KOK-puoluetta kun se Timo Heinonen on siinä.”

Nämä saavat hymyn kasvoille. Tervetuloa tutustumaan isoon taloon.

Kommentit