Tiistai, 01.11.2011

Blogi, tiistaina 01.11.2011

Haluan alkuun kiittää lukuisista yhteydenotoista liittyen AKK-Motorsportin tulevaan liittokokoukseen. Olen hyvin otettu saamistani pyynnöistä ja vetoomuksista lähteä mukaan tavoittelemaan AKK:n puheenjohtajuutta. Olen tehnyt pitkän uran motorsportin parissa ja sydämeni sykkii täysillä lajille ja haluan tulevaisuudessakin vaikuttaa kaikilla mahdollisilla keinoilla siihen, että maamme on hyvä paikka harrastaa moottoriurheilua, mutta myös hyvä paikka kasvaa ja kehittyä myös halutessaan maailmankin parhaaksi. Me tarvitsemme jatkossakin kimiräikkösiä ja JM:niä ja jos sellaisia tästä maasta kasvaa niin miksi emme antaisi kasvaa. Mutta me tarvitsemme myös hyvät mahdollisuudet harrastaa motorsportia niin rallia, rataa kuin kaksipyöräisiäkin.

Palaan aiheeseen myöhemmin. Ja annan vastaukseni pyyntöihinne.

Päivä eduskunnassa takana. Ympäristövaliokunnassa saimme valmiiksi lausuntomme ns. rikkidirektiivistä ja puolustusvaliokunnassa jatkoimme kuulemista tänään PV:n henkilöstöasioista. Erittäin mielenkiintoiset istunnot molemmat vaikka itse tuon rikkidirektiivin olisikin ollut valmis hautaamaan tai ainakin työtämään kauas tulevaisuuteen. Toivotaan, että sen tekee sitten meidän osalta mietintövaliokuntana tässä asiassa toimiba Liikennevaliokunta ja sitten EU:ssa asialle lopullinen stoppi.

Sitten pikainen lounas ja sen jälkeen parituntia Kaurialan lukiolaisia isännöiden ja taloa ja työtäni heille esitellen. Olikin poikkeuksellisen aktiivinen joukko ja tuntui, että heitä oikeasti kiinnosti se mitä teemme ja myös se millaisessa maassa he voivat asua ja tulevaisuudessa omia lapsiaakin kasvattaa. Olemme Hämeenlinnan ja Riihimäen lukioiden kanssa hoitaneet näitä vierailuja eri puolueiden kansanedustajien yhteisvedolla. Viime kaudella hoitelimme näitä Filatovin Tarjan ja Ojansuun Kirsin kanssa ja nyt olemme sopineet samanlaiseksi eripuolueet huomioivaksi ryhmäksemme alueen kansanedustajat eli Tarja Filatovin, Aino-Kaisa Pekosen, Ismo Soukolan ja minut. Tämä on toiminut erinomaisesti ja nuoret ovat kuulleet asioista aina erikin näkökulmia. Taitaa kalenterissa olla jo muutama muukin vastaava lukiolaisvisiitti alueeltamme ja näitä minä teen supermielellänikin.

Tänään Kaurialan lukiolaiset kyselivät laajasti yleisesti työstä, mutta myös puolueen valinnasta, arvoista, maahanmuutosta, avioliittolaista, Kreikan ja Euroopan talouskriisistä ja monesta muusta. Erittäin mukava tuokio nuorten kanssa.

Nyt jo istunnon jälkeen kotona. Illalla yritän vielä ehtiä hevosenselkään.

 

 

Kommentit