thDERBY -päivä.

Blogi, lauantaina 12.07.2014

Tänään sitten ratsastusvuoden kohokohta. Vaahteramäellä kisaamme perinteisen thDERBYn. Olemme liikkeellä jo 12. kerran ja koossa jälleen ratsastuskavereistani koottu ryhmä. Koko viikon olemme leireilleet ratsastellen ja treenaten vielä tämän päivän kisaa varten ja nyt sitten on kisan aika. Taidan ottaa extraison kahvikupin kahvia aamupalaksi ja tekisikö Tuulosrievän leipä siinä kyytipoikana hyvää. Jos ne vaikka tänään siivittäisivät TH:n hyvää kisaan.

Mielenkiinnolla seuraamme myös Hyvinkään GP:n etenemistä. Motocrossin MM-sarja siis tänä viikonloppuna jälleen Suomessa ja Hyvinkäällä. Viime kesänä paluukisa oli jo menestys ja tänään ja huomenna paikalle odotetaan vielä viime vuottakin enemmän crossin ystäviä. Nähdään sunnuntaina siellä, mutta tänäänkin kannattaa jo pelipaikalle mennä. Kovatasoiset MM-erät luvassa.

Hieno päivä takana. Tänään kisassa kolmanneksi onnistuneen radan jälkeen. Homeros oli hyvässä iskussa ja näytti yhteistyökin pelaavan hyvin. Voitto tällä kertaa Kaisa Kuuselalle ja kakkonen minun edellä Tiina Vuotila. Sitten loput taipuivatkin taakseni. Mutta tässä kisassa toki tärkeintä on kuitenkin yhdessäolo ja itsensä ylittäminen ja siinä me kaikki pärjäsimme. Illalla sitten nautimme kesästä Loppijärven rannalla. Yksi kesän odotetuinpia ja parhaita päiviä siis takana. 

Huomenna sitten vapaapäivä ja Hyvinkäällee MM-motocrossin pariin. Hellettä luvassa.

Kommentit