thDERBY – Kymmenennen kerran.

Blogi, lauantaina 14.07.2012

Niin ne vaan vuodet juoksevat. Tänään kisaamme thDERBYn voitosta jo kymmennen kerran eli tämä päivä menee minulta kokonaan hevostallilla ja hyvien ystävien kesken. Kesäpäivistä siis parhaita.

Koko viikko on ratsastettu ja hevoseni Homeros on ollut kertakaikkisen hienossa kunnossa. Toivottavasti veto jatkuu tänäänkin saamme aikaiseksi hyvän ja ehjän suorituksen aikalailla vaativalla radalla. Parhaamme lupaamme tehdä. Se on aina selviö.

Tänään Lopella muuten paljon muutakin. Läyliäisissä vietetään kesäpäivää ensin Mustajoen hallilla kokoperheen tapahtumalla ja sitten illalla Kesä-Rockissa mukana mm. Osmos Cosmos. Päivällä kannattaa suunnata myös Kalamyllylle Kantatie 54:n varteen. Siellä tänään perinteinen Elettiin sitä ennenkin -perinne- ja käsityötapahtuma. Ja jotain erikoista on tarjolla jälleen Mustajoella kun Lehtosen Simo esittelee todella laajaa ja ainutlaatuistakin traktorikokoelmaansa. Kymmeniä ja kymmeniä eri ikäisiä ja erilaisia traktoreja on esillä ja paljon muutakin vanhaa nähtävää ja koettavaa. Myös työnäytöksiä ja vaikka mitä. Paikka siis Lopen Läyliäisissä Mustajoentie 314. Tässä nyt vain muutama nosto ihan täältä omasta kotikunnastani tällekin päivälle. Ja tuo traktoritapahtuma jatkuu muuten myös sunnuntaina ja silloin itsekin suuntaan sinne.

Mutta nyt aamupalaa ja sitten ratsutallia kohden.

Kello 15.58 ja nyt Pekkalassa. thDERBY kisattu ja uusi mestari saatu. Saija Grönholm ratsasti Acasia DK alias Aksulla upeasti voittoon. Seitsemän kisaajaa tällä kertaa viivalla ja nyt me muut sitten jännitämme iltaan mikä on muiden järjestys. Oma ratsastus ihan ok. Ehkä rata, mutta hieman turhan paljon tein Homeroksen selässä töitä. Häiritsin. Mutta katsotaan. Nyt nauttimaan kesäpäivästä ja illasta.

Kommentit