TET-harjoittelijoita eduskunnassa!

Uutiset, perjantaina 10.10.2014

Rasmus Peltomäki ja Petra Partanen päättivät suorittaa peruskoulunsa viimeisen työelämään tutustumisjaksonsa eduskunnassa. Nuoret ottivat yhteyttä kansanedustaja Timo Heinoseen ja näin harjoittelujakso Helsingissä toteutui.

Petra ja Rasmus kertovat:

Me haimme tet-paikan eduskunnasta, sillä halusimme jotain erilaista. Täällä jokainen päivä on erilainen ja työympäristö upea.

Aluksi täällä oleminen tuntui jännittävältä, loppujen lopuksi siihen kuitenkin tottui. Eduskunnan ilmapiiri on mukava ja rento, josta yllätyimme todella paljon. Se tekee työskentelystä kivaa. Olemme päässeet tutustumaan edustajien työskentelyyn esimerkiksi seuraamalla täysistuntoja ja kokouksia. Olemme vierailleet lähiruokakaupassa, tehneet töitä koneella ja kävimme kokoomusnuorten keskustoimistossa tutustumassa heidän toimintaansa. Meillä oli myös hyvin aikaa kierrellä eduskuntatalon uutta ja vanhaa puolta. Opimme politiikan saloista ja aloimme nähdä sitä uusin silmin.

Suosittelemme lämpimästi tet-paikan hakemista eduskunnasta, niille jotka haluavat kiinnostavan ja mukavan työharjoittelujakson.

Kommentit