Tervetuloa Lopelle.

Blogi, lauantaina 25.05.2013

Kaunis aamu Lopella. Tervetuloa tänään Kartanoputiikin ja minun Muotia ja Kevättä -tapahtumaan 11-17. Upeat muotinäytökset, Halavatun Papat, maalaistoria ja Puutarahan Kafeteria. Ja paljon muuta. Tervetuloa! Ja samalla matkalla voi piipahtaa myös Lopen Tonttimarkkinoilla Vanhakoskella. Uusi yli 40 tontin omakotialue tulee tänään myyntiin ja paikka todellakin tutustumisen arvoinen. Ja samaan aikaan tonttimarkkinat myös naapurissamme Hausjärvellä eli sielläkin kannattaa piipahtaa.

Tänään myös haluan onnitella Timotei-kuoroa. Kuoro täyttää 25 vuotta ja tähän tapahtumien päivään osuu heidän juhlakonserttinsakin. Minulta se oman tapahtumani takia jää väliin, mutta luvassa varmasti yksi korkeatasoisimpia konsertteja Loppisalissa kello 16 alkaen. 

Nautitaan hienosta kesäpäivästä. Aurinko paistaa.

Olen kiitokset velkaa.

Kiitos siis teille kaikille jotka tulitte mukaan kevättapahtumaamme. Väkeä oli ennätysmäärä ja sääkin meitä suosi. Oli mahtava huomata, että väkeä oli tullut todella laajalta alueelta ja paljon mm. Hämeenlinnasta, Forssasta ja Riihimäeltä. Hieno juttu. Toivottavasti pystyimme lunastamaan lupauksemme tapahtuman suhteen ja uskoisin, että ensi vuonna jälleen tapaamme samoissa merkeissä ja jälleen jotain uuttakin.

Suuri kiitos vielä Virpi Kassarille jonka kanssa olen saanut tätä tapahtumaa tehdä ja kehittää ja Jukka Rintalalle ja Leena Sarvelle avusta ja ammattitaidosta. Ilman teitä ei tällaista tapahtumaa syntyisi. Ja suuri kiitos myös ystävilleni jotka olitte jälleen talkoilla mukana malleina ja tekemässä Muotia ja Kevättä -tapahtumaamme.

Ja iso kiitos vielä Majan Herroille kafeteriateltasta ja Mikkolan Suoramyynnin Maalaistorille ja Anne ja Antti Mikkolalle. Toitte hienon uuden lisäsäväyksen tapahtumaan ja sitä hyvää suomalaista puhdasta ruokaa.

Tässä nyt jo muutama kuva teille maistiaisiksi. Lisäilen lähiaikoina lisää kuvia ehkä tännekin ja ainakin Facebookiin. Upeita otoksia luvassa. Nyt aikalailla ventti olo. Pitkä ja vauhdikas päivä takana ja siitä iso kiitos teille kaikille.

Ja iso kiitos myös kaikille Lopen Tonttimarkkinoilla käynneille. Aamusta itsekin siellä ja heti silloin alkoi kiva kuhina. Tontteja on varattu ja Loppi vetää. Miksipä ei vetäisi.


Kommentit