Tekemisistä ja asioista esillä.

Blogi, lauantaina 16.06.2012

Olen enemmän kuin tyytyväinen, että meidän puoluekokouksen uutiset ovat asioista ja tekemisestä kohujen ja sisäisen riitelyn sijaan. Jos siis valita saa.

On ollut upea saada olla mukana jälleen puoluekokouksessamme joka onkin nyt nimetty juuri Tulevaisuuskokoukseksi. Joukkueemme on yhtenäisempi kuin koskaan ja eilenkin tunnelma oli avauspäivänä erinomainen. Puoluejohtoon luotetaan, meihin kansanedustajiin luotetaan ja työtämme arvostetaan ja kiitostakin saimme, mutta myös kenttäväkeen, tekijöihin ja paikallisiin osaajiin ja vaikuttajiin luotetaan puolueen joka tasolla. Tällainen vahva yhteinen tahto ja yhteinen käsitys maastamme luo erinomaisen pohjan viedä asioita eteenpäin.

En ole koskaan uskonut siihen, että repimällä tai rikkomalla tätä maata rakennetaan. Eikä yksikään puolue pärjää jos sisäisesti on riitaisa ja toisia ei tueta. Ja tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että asioista ei saisi olla eri mieltä. Tottakai saa olla, mutta se kannattaa käydä läpi keskustelun kautta jatkuvan nakertamisen sijaan. No onneksi meillä ei tällaista ongelmaa.

Nyt LappiAreena kutsuu. Tulevaisuutta tekemään, sillä se on tehtävä.

Mukava päivä takana. Ensin kolme tuntia Lordin aukiolla eli Sampoaukiolla Kokoomus Kuuntelee -tapahtumassa ja sitten päivä kokouksessa. Juuri Jyrki Kataisen upea linjapuhe päätökseen ja olipa taas lataus ja vahva viesti. Yritän linkittää puheen tänne mahdollisimman pian.’

Mutta nyt hetki aikaa ennen kuin illalla kokouksemme iltajuhla alkaa. Kuvat puhukoot nyt puolestaan.

Tässä tuo puhe kokonaisuudessaan. Linkki MTV3 Jyrki Kataisen linjapuhe Rovaniemen puoluekokous 16.6.2012.

Kommentit