Maalikameraa tarvittiin, vaikka maalissa oli Hurja-Ero. Onnea Hurja-Ero alias Eero ja Jallu ja koko Vaahteramäen sakki. Mahtavaa!

Blogi, sunnuntaina 17.06.2012

Huippudivisioonan voitto siis Kouvolasta Lopelle. Sakustian antoi kovan vastuksen kuolempaikkajuoksussa ja maaliin tultiin erinomaisella lopetuksella 20,5.

Onnea siis Lopen tallille täältä pohjoisesta Rovaniemeltäkin. Olisi ollut hieno olla jälleen paikallakin, mutta aina ei vain voi. Me jatkamme nimittäin puoluekokoustamme täällä pohjoisessa. Kohta valitaan varapuheenjohtajat ja puoluevaltuuston puheenjohtajana ja siitä kokous jatkuu.

….

Uskallan sanoa, että Kokoomus on tänään yhtenäisempi kuin koskaan ja varmasti myös maamme yhtenäisin puolue. Se onkin yksi suuri voimavara osaavan johtomme ja toimihenkilöittemme ja jäsenistömme lisäksi. Siitä on hyvä ammetaan tuloksia niin arkeen kuin vaaleihinkin.

Tämä vahva yhteishenki väritti myös tätä koko viikonloppua. LappiAreenalla oli hieno tunnelma ja kun talonväen kanssa juttelin niin useampi vahvisti sen, että ero oli aikamoinen edellisviikonloppuun. Niin se vaan menee. Meillä on erinomainen puheenjohtaja Jyrki Katainen ja hänellä ”oikeana kätenä” maamme paras puoluesihteeri Taru Tujunen ja nyt uusi tänään valittu muu puoluejohto. Henna Virkkunen ja Anne-Mari Virolainen jatkavat varapuheenjohtajina ja Sampsa Katajan paikan kolmikossa otti Janne Sankelo. Puoluevaltuuston johdossa jatkaa Laura Räty. Onnea siis kaikille valituille ja jatkakaa samaan malliin. 

Keskustelut LappiAreenalla olivat tänäänkin hyviä ja värikkäitä ja rakentaviakin. Tulevaisuutta siis todellakin linjattiin ja katsottiin askelmerkkejä tuleville vuosille. Itse pidin erittäin hyvänä sitä, että kuntapalveluiden turvaaminen nousi yhdeksi tärkeimmäksi yhteiseksi teemaksemme. Sen eteen kannattaa kyllä tehdä kaikki voitava ja katsoa onko jossain rakenteita järkevä uudistaa ja toisaalla tapoja tehdä. Itse uskon, että monin paikoin kummallakin toimenpiteellä käyttöä jotta lähikoulut ja päiväkodit ja muut voidaan tulevaisuudessakin järkevästi tarjota kaikkialla Suomessa.

Ehkä sellaiseksi päällimmäiseksi sanaksi mieleen tästä kokouksesta jäin vastuunkantaminen. Se näkyy kaikessa mitä teemme ja puheenjohtajamme Jyrki Katainen linjasikin tiukkaan, että populismin ja huutokaupan tielle me emme lähde emmekä sorru. Ja se on juuri niin. Usein politiikassa sorrutaan lupailemaan vaalien alla yhtä ja toista ja nytkin on ollut mielenkiintoinen seurata sitä miten muutamat puolueet ovat yksi toisensa jälkeen vaalilupauksistaan luopuneet ja joustaneet tai ne jopa syöneet. Parempi siis tehdä oikeaksi katsomia asioita ja katsoa sitten mitä mieltä ihmiset niistä ovat. Ja fakta on kuitenkin se, että vastuunkantajia tämä maa tarvitsee.

Mutta kiitos tästä upeasta viikonlopusta. Rovaniemi tarjosi parastaan ja LappiAreena oli hyvä kokouspaikka. Ja kertakaikkisen mahtava oli myös iltajuhlapaikka SantaPark. En oikein ymmärrä kun sitäkin edellinen väki kovaa arvosteli. Meillä ainakin kaikki toimi upeasti. Paikka on hieno ja ruoka oli erinomaista ja ohjelmakin hienoa. Iltajuhla SantaParkissa todellakin kruunasi hienon puoluekokouksemme.

Mutta tästä nyt hieman kuvia päiviltä ja tunnelmista. Huomenna jo arki koittaa ja jatkamme samalla yhteistyön ja yhdessätekemisen linjalla.

 

Kommentit