Tänään Rovaniemelle. Tulevaisuuskokous siellä.

Blogi, perjantaina 15.06.2012

Puoluekokouksemme ei siis todellakaan katsele peruutuspeiliin ja menneisyyteen vaan tiukasti tulevaisuuteen. Tulemme siis linjaamaan vahvasti maamme tulevaisuutta tulevan viikonlopun aikana ja yksi ihan mielenkiintoinen keskustelun avaaja ja kirvoittaja voisi olla vaikkapa tuore Haloo Suomi! -pamflettimme. Kahdeksan suomalaista vaikuttajaa on kirjoittanut siihen omia ajatuksiaan siitä, mikä on Suomen menestyksen salaisuus. Itseasiassa tämä Haloo Suomi! onkin lähtölaukaus kaksi vuotta kestävälle työlle, jonka aikana haastamme kaikki suomalaiset miettimään, kuinka hyvinvointisuomesta tulisi paremminvointisuomi.

Haloo Suomi! -pamfletin tarkoitus on siis innostaa ja provosoida itsekutakin, koska maamme kaipaa jälleen rohkeita ajatuksia ja ennen kaikkea rohkeita tekoja.

Pamfletin sähköinen versio on luettavissa selaimessa (digipaper.fi/suomentoivo).

Mutta nyt vielä nopeasti hieman kastelemaan puutarhan uusia puita ja pensaita Loppijärven rannalla ja sitten Rovaniemeä kohden. Pitkä matka edessä, mutta myös tulevaisuus.

Avauspäivä Rovaniemellä takana. Tämän päivän hieno uutinen oli se, että jo neljä vuotta sitten aloittamani urakka puoluekokouksen saamiseksi Hämeeseen saatiin maaliin tänään. Kiitokset ja onnea koko Hämeen piirille ja ennen muuta nykyiselle puheenjohtajallemme Juha Rostedtille ja toiminnanjohtajallamme Mika Airiselle. Yhteistyö tuottaa tulosta ja vuonna 2014 pääsemme jälleen kokoustamaan Sibeliustaloon Hämeeseen.

Mutta täällä Rovaniemellä tänään aloitettu Tulevaisuuskokouksemme. Puoluekokouksen avauspäivänä käyty läpi mm. eduskuntaryhmän ja myös Europarlamenttiryhmän toimintaa viime vuosilta ja myös kasa aloitteitta. Juuri Hämeen Kokoomuksen ryhmäkokouksesta hotellille ja sitten kello 19 Lordin Aukiolle Talkoobileisiin. Tervetuloa kaikki mukaan kansanjuhlaamme.

 

 

 

Kommentit