Tee Hyvä työ –työpajat valloittivat Suomen – Timo Heinonen mukana Savon Mikkelin pajalla

Uutiset, lauantaina 19.02.2011

Kokoomus herätteli helmikuun pakkasilla meitä suomalaisia pohtimaan sitä miten hyvinvointiyhteiskunnan pelastamisen seuraksi Suomesta voisi muutenkin tulla entistäkin parempi maa asua ja elää. Tee hyvä työ –työpajat kokosivatkin kokoomuslaiset ja muut paremmasta Suomesta kiinnostuneet keskustelemaan maamme haasteista ympäri Suomen. Mikkelissä Savon työpajaa veti Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Lenita Toivakka ja mukana savolaisten keskusteluissa oli myös kansanedustaja Timo Heinonen.

– Olin työmatkalla Mikkelissä ja saimme tapahtuman mahtumaan mukavasti päivään. Tottakai oli hieno olla mukana ja tuoda samalla myös hieman terveisiä savolaisille sivistysvaliokunnan ja ympäristövaliokunnankin toimialalta. Niissä muuten tehdään paljon juuri sitä työtä mikä osaltaan tekeen maastamme parempaa asua ja elää, kertoi Timo Heinonen.

Heinonen kertoi Mikkelissä vahvasti esille nousseen pajakeskusteluissa erityisesti perheen ja työelämän yhteensovittamisen, nuorten hyvinvoinnin ja myös pahoinvoinnin sekä ikäihmisten palvelut.

– Hienosti keskusteluissa nousi esille ainakin minusta se olennaisin. Eli tarvitaan aikalailla isoa ajattelutavan ja toimintatapojen muutostakin tähän maahan. Niin että pidämme toisistamme huolta, rakennamme vahvaa yhteisöllisyyttä 2010-luvullakin. Niin että itse kukin voi kokea, että on joku joka välittää. Ja eihän tämä tietenkään tarkoita sitä, että yhteiskunta väistäisi velvollisuuttaan. Ei vaan juuri päinvastoin niin että yhteiskunta pystyy entistä paremmin kantamaan huolta heistä jotka apua kovaa ja todella tarvitsee, painotti Heinonen.

Timo Heinonen kiirreli savolaisia hienoista työpajajärjestelyistä ja pajan emäntää kansanedustaja Lenita Toivakkaa työnjohdosta.

– Lenita on kertakaikkisen taitava tekijä. Sanoisin, että tekijä ja toimija ja politiikko vain sanan hyvässä merkityksessä. Tänäänkin erinomainen päivä ja hyvää työtä ja tulosta ja varmasti jokainen sai pohtimisenkin aihetta matkaan, kiitteli Timo Heinonen.

Timo Heinonen kertoi tavanneensa Mikkelin työpajalla myös kaukaisia sukulaisiaan. Mikkeliläinen kansanedustajaehdokas Juhani Palonen on Heinosen pikkupikkuserkku ja yhteinen suku löytyy Hämeen Lammilta.

– Isoisäni Poliisi Pappa oli kummallekin tuttu. Juhani tunsi hänet Lopen Jussina. Mutta kyllä minä tuttuja Heinosen piirteitä löysin niin Juhanista kuin hänen tyttärestäkin, hymyili Timo Heinonen.

Mikkelin Tee hyvä työ –työpajalta Heinonen jatkoi päiväänsä SM-Vaakunarallin selostajana.

– Olen tehnyt 10 vuotta yrittäjänä töitä media-alalla ja motorsportin parissa. Mikkelin UA on yksi pitkäaikaisimpia asiakkaitani ja täällä paljon ystäviä. Eli vaikka nyt en enää kovin paljon selostamaan ehdikään niin tänne aina pitää ja haluaa tulla, totesi Timo Heinonen ja kertoi kiirehtivänsä jo kohti rallia.

Kommentit