Hämeenlinnan Vaalistartista puhutti harmaatalous ja nuorten pahoinvointi

Uutiset, keskiviikkona 16.02.2011

Kansanedustaja Timo Heinosen Hämeenlinnassa järjestämä eduskuntavaalien 2011 Vaalistartti keräsi Ravintola Tawastia Bankiin paukkupakkasessa hyvin väkeä. Keskustelu oli vilkasta ja Heinosen avauspuheenvuoron jälkeen keskusteluun nousivat vahvasti yrittäjyyden ja harmaantalouden haasteet sekä nuorten asiat päälimmäisenä syrjäytyminen ja opiskelu.

– Kiva tilaisuus ja tästä suurin kiitos koko ajan kasvavalle Hämeenlinnan ja koko Hämeenlinnan seudun tukiryhmälleni. Oli hauska huomata, että joukkoihimme tulee koko ajan lisää väkeä ja monenlaista tekijää. Eilenkin paikalla paljon nuoria ja kokoomusnuoria ja paljon yrittäjiä ja opiskelijoita jne. Kiva juttu, kiitteli Timo Heinonen.

Heinonen nosti puheessaan esille kohtuullisen ja välittämisen. Heinosen mukaan julkisentalouden tasapainottamisessa on kyse ennen muuta hyvinvointiyhteiskunnan pelastamisesta ja sitä kautta siitä miten hyvin pystymme pitämään huolta heistä jotka apua aidosti ja oikeasti tarvitsee.

– On tärkeää tehdä arvovalintoja niin että suuntaamme lisää apua ja tukea sinne missä sitä aidosti tarvitaan. Nyt esimerkiksi nuorisotyöttömyyden hoitoon ja lasten ja lapsiperheiden tilanteeseen. Erityisenä huomiona mm. yksinhuoltajaperheiden arki. Ja sitten teemme verouudistuksen niin että se on oikeudenmukainen kaikin puolin niin tunteen kuin eurojenkin suhteen, painotti Heinonen.

Timo Heinosen seuraava Vaalistartti järjestetään Lahdessa Roberts Coffeella ma 21.2. klo 18. Mukana startissa myös kansanedustajaehdokas Sari Rautio ja Wilson Kirwa.

Kommentit