Suomen Lasimuseon Naisten Illassa Kaj Franckia ja Franz Schubertia – Timo Heinonen lupaa tapahtumille jatkoa Kartanoputiikissa

Uutiset, sunnuntaina 20.02.2011

Kansanedustaja Timo Heinonsen täysin uudenlaiset tapahtumat ovat saavuttaneet hienon suosion. Hämeenlinnan Naisten illasta alkunsa saaneet tapahtumat saivat tänään jatkoa Riihimäen Lasimuseolla ja paikat lasin ja musiikin tapahtumaan varattiinkin hetkessä. Naisten Illan vieraat pääsivät nauttimaan mm. Kaj Frankin 100-vuotisjuhlanäyttelystä ja itävaltalaisbaritoni Bennoi Schollumin upeasta Schubert-konsertista.

– Hämeenlinnan Eevan Toiset Kengät -kaupan tilaisuus sai aikaan aikamoisen palautemäärän. Osallistujat kiittelivät aivan uudenlaisia ja erilaisia tapahtumia ja tapaa tehdä ja he jotka eivät olleet paikalla toivoivat vastaavia lisää niin Riihimäelle kuin muuallekin, kertoi Timo Heinonen idean liikkeelle lähdöstä.

Suomen Lasimuseolla Naisten illassa museon johtaja Heikki Matiskainen johdatteli väkeä ensin lasitaiteen pariin esitellen uuden upean Kaj Frankin 100-vuotisjuhlanäyttelyn ja sitten musiikin maailmaan Franz Schubertin tunnelmissa. Tilaisuus päättyikin upeaan puolitoistatuntiseen konserttiin, jossa itävaltalainen maailmankuulu baritoni Benno Schollum esitti Maija Weitzin säestämänä Schubertin Winterreisen.

– Hieno tunnelma oli koko tilaisuudessa ja kerta kaikkisen upea konsertti. Mikäs siinä oli ainoana miehenä mukan ollessa, naureskeli Timo Heinonen.

Riihimäen Naisten Illan järjestelyistä vastasivat Heinosen tukiryhmän Taina Noopila, Tiina Seppälä ja Kirsi Esselström.

Kartanoputiikissa Muodin ja Kevään juhlaa

Erilaisten tapahtumien sarja saa jatkoa kun huhtikuun ensimmäisenä sunnuntaina 3.4. Timo Heinonen järjestää yhdessä Kartanoputiikki Punaisen Tuvan Virpi Kassarin, muotisuunnittelija Jukka Rintalan, visualisti Matti Vaskelaisen ja muotiammattilaisen Leena Sarven kanssa Muodin ja Kevään Juhlan.

– Tapahtumasta on tarkoitus rakentaa hieman jälleen uudenlainen tapahtuma. Hieman politiikkaa ja enemmän elämää, hymyili Heinonen ja kertoi, että mukana muotinäytöksessä nähdään mm. Heidi Kyrö.

Kartanoputiikin kevättapahtuma on avoin kaikelle yleisölle su 3.4. klo 12-17.

Tasapainon vuoksi miehillekin

Naisten iltojen ja muodin lisäksi Timo Heinosen eduskuntavaalien tukiryhmä järjestää myös yhden iltapäivän ja illan vain miehille. Lopen Ampumaurheilukeskus on varattu la 26.3. ja luvassa on metsästyksen ja ampumaurheilun esittely- ja kokeilupäivä.

– Ystäväni Heikki Järvinen on ideoinut aivan fantastisen jutun ja olen varma, että nämäkin 40 paikkaa menee hetkessä, kun tapahtuman mainonta alkaa, paljasti Timo Heinonen,

Kommentit