Tavattavissa vaalien välilläkin – Timo Heinonen nautti kesäpäivästä Nastolan ja Riihimäen markkinoilla

Uutiset, lauantaina 07.05.2011

Kansanedustaja Timo Heinonen ei jättänyt markkinakiertuettaan tälläkään kertaa vain vaalien alle vaan työ ja kiertäminen jatkuu myös vaalien välilläkin. Ensimmäiselläkin kaudellaan Heinonen tuli tutuksi ahkerasta kiertämisestä eri markkinoilla ja erilaisissa tapahtumissa ja nyt vuorossa oli jokavuotiset Nastola-viikon Markkinat ja Riihimäen Yrittäjien Kevättapahtuma Graniitin aukiolla.

– No minusta tämä on tärkeä osa tätä työtä. En ole koskaan ymmärtänyt sitä, että joku uskoo tekevänsä tämän työn hyvin kiertämällä kaksi kuukautta vaalien alla tai kampanjoimalla ja kirjoittamalla puoli vuotta ennen vaaleja. Kyllä tätä työtä pitää tehdä aidosti ja täysillä koko ajan. Tori- ja markkinatapahtumat ovat tässä oma osansa, kertoi Timo Heinonen ajaessaan Nastolasta kohti Riihimäkeä.

Nastolan Kokoomus oli myös puolueista ainoa joka osallistui vaalien jälkeen Nastola-viikon Markkinatapahtumaan. Kokoomus saikin tästä hyvää huomiota ja runsaasti kiitosta.

– Kyllä se torilla huomattiin, että mikä puolue aidosti kuuntelee ja on keskustelemassa myös vaalikampanjan jälkeenkin. Ja moni tuli myös minua kiittämään, että jaksan kiertää, kertoi Heinonen.

Heinonen kertoi Nastolan Kokoomuksen jakaneen Hannu Kaasisen johdolla päivän aikana useamman sata grillimakkaraa ja vapaaehtoinen makkaramaksu ohjattiin kokoomuksen korkojen kera paikallisten työttömien hyväksi.

-Nastolassa on tosi hyvä henki päällä ja uskon, että tästä kun presidentinvaalien jälkeen mennään kohti kunnallisvaaleja niin Nastolasta vielä kuullaa, vinkkasi Heinonen.

Nastolan markkinoiden jälkeen Heinonen kertoi suuntaavansa vieraaksi Riihimäen Graniitin aukiolle missä Riihimäen Yrittäjät järjestivät yhdessä muiden paikallisten toimijoiden kanssa Yhteistä Hyvinvointia Luomassa -tapahtuman.

– Tapahtuma oli onnistunut viime vuonna ja samaa odotan nytkin. Varmasti väkeä tässä säässä hyvin liikkeellä. Sieltä sitten iltapäivällä menemme vielä katsomaan riihimäkeläisen tanssikoulu 1st Stepin Kevätnäytöstä Eteläiselle koululle, paljasti Timo Heinonen.

Kommentit