Riitta Joutsi-Hänninen aloittaa Timo Heinosen eduskunta-avustajana

Uutiset, keskiviikkona 11.05.2011

Kansanedustaja Timo Heinosen eduskunta-avustajana aloittaa kesäkuun alussa loppilainen Riitta Joutsi-Hänninen. Heinonen valitsi uuden avustajansa yli 50 hakijan joukosta, kun tehtävää neljä vuotta hoitanut Tiina Seppälä lähti jatkamaan opintojaan Helsingin Yliopistoon. Joutsi-Hänninen on 34-vuotias yhden lapsen äiti ja hän on toiminut viimeiset kahdeksan vuotta erityisopettajana. Työn ohessa hän on jatkanut myös opintojaan opiskellen viimeksi mm. liikunta-alaa.

– Valinta oli lopulta helppo. Tärkeää oli se, että löydän avustajani Hämeestä. Haastattelin useamman hakijan Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta, mutta sitten lopulta oikea löytyi aivan läheltä. Riitta (Joutsi-Hänninen) otti yhteyttä ja tiesin heti, että siinä hän on, kertoi Timo Heinonen valinnan taustoista.

– Olen tuntenut Riitan lapsuudesta asti ja olemme tehneet aikanaan kesätöitä ja monenlaista yhdessä. Aikaansaapa, toimelias ja sitoutunut ja sitä tässäkin työssä tarvitaan.

Heinonen kiitteli samalla avustajansa tehtävää neljä vuotta hoitaneen Tiina Seppälän työtä.

– Tiina (Seppälä) jättää todellakin suuret saappaat täytettäväksi. Hän oli avustajana todella ammattitaitoinen ja työhönsä uskomattamalla tavalla sitoutunut ja osaava. Häneen oli helppo aina luottaa ja tietää, että asiat hoituvat, kiitteli Timo Heinonen.

Nyt tehtävään tarttuva Riitta Joutsi-Hänninen on aktiivinen myös liikunnan ja musiikin parissa. Lähellä sydäntä on myös maanpuolustustyö ja Joutsi-Hänninen onkin toiminut useamman vuoden reserviläisten johtokunnassa.

– Tartun innolla uuteen haasteeseen. Olen aina arvostanut Timon (Heinonen) tekemää työtä ja on hienoa päästä auttamaan siinä, kertoi Riitta Joutsi-Hänninen ja jatkoi, että tarttuu ylpeänä toimeen oman kylän kansanedustajan avuksi.

Kommentit