Lopen Kiitoskahvilla kakku teki kauppansa – Heinosta kiiteltiin vahvasta otteesta kotikunnan asioihin

Uutiset, maanantaina 02.05.2011

Lopen oma kansanedustaja Timo Heinonen järjesti eduskuntavaalien jälkeen Kiitoskahvitilaisuuden myös kotikunnassaan. Päätilaisuus oli ollut jo heti vaalien jälkeen Riihimäen Vaalikahvikalla Timo´s Coffeessa, mutta kotikunnalleen Heinonen halusi tarjota erityiset kakkukahvit. Väkeä Lounastuvalla riittikin ja keskustelu oli vilkasta.

– No tottakai Lopella on aina erityinen paikka sydämessäni. Ilman Loppea ja loppilaisia en olisi tässä enkä oikeastaan missään muuallakaan. Kyllä tämä kunta on minuta kasvattanut elämään ja politiikkaankin, totesi Timo Heinonen.

Lopen Kiitoskahvilla poikkesikin paljon Heinosen elämään vaikuttaneita loppilaisia. Pitkäaikainen Lopen nuoriso- ja vapaa-aikasihteeri Sisko Keskitalo oli yksi kahvittelijoista.

– Sisko (Keskitalo) on yksi sellainen henkilö jolle olen ehkä eniten tässä elämässäni velkaa. Ilman häntä en olisi koskaan saanut sitä nuorisotyön korkeakoulua ja tapahtumien tekemisen korkeakoulua joka sittemmin vei minut mukaan politiikkaan ja lopulta kansanedustajaksi, kiitteli Heinonen.

Kakkukahveilla useammat vieraat kiittelivät Timo Heinosta siitä, että valtakunnan vaikuttajanakaan hän ei ole unohtanut oman kotikuntansa asioita. Nytkin Heinonen sai useammankin tehtävän hoidettavakseen.

– Kuntapolitiikka on tärkeä osa tätä kansanedustajankin työtä. Tänäänkin tuli monta erilaista asiaa joita pitää eteenpäin viedä. Samalla tavalla tuli esille jokin aika sitten myös tarve koululaisten aamuhoidon järjestämiseksi kunnassamme ja siitä sitten esimerkkinä teimmekin viime valtuustossa valtuustoaloitteen. Näin ne asiat nousevat sieltä kuntalaisten arjesta ja niinhän sen pitääkin olla, totesi Heinonen.

Timo Heinonen järjestää vielä toukokuun 21. päivänä Hämeenlinnan Vanajanlinnassa suuremman perinteisen Kiitosjuhlan. Mukaan tilaisuuteen voi ilmoittautua suoraan Heinoselle sähköpostilla timo.heinonen (a) eduskunta.fi.

Kommentit