Tasavallan presidentti Sauli Niinistö valmis toiselle kaudelle – Suomen Presidentiksi

Blogi, maanantaina 29.05.2017

Tänään oli odotettu päivä kun Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö kertoi julki ratkaisunsa vuoden 2018 presidentinvaalien suhteen. Ratkaisu oli odotettu ja maamme kannalta hyvä, kun Niinistö kertoi olevansa valmis kaikkien suomalaisten yhteisen kansanliikkeen ehdokkaaksi vaaleihin. Istuvalle presidentille tällainen ratkaisu on minusta ainoa oikea ja ennen muuta Niinistölle, joka on nauttinut ensimmäisen kautensa aikana poikkeuksellisen laajaa ja puoluerajat ja muut rajat ylittävää kannatusta.

Sauli Niinistö on minusta toiminut erinomaisella tavalla koko Suomen kansaa yhdistävänä presidenttinä vaikeina taloudellisina aikoina ja myös ulkopolitiikan haasteellisissa tuulissa. Presidenttinä Niinistö on johtanut erinomaisella tavalla maamme ulkopolitiikkaa ja rakentanut entistä vahvempia siteitä Eurooppaan ja länteen ja huolehtinut samalla hyvillä henkilökohtaisilla suhteillaan myös suhteista Venäjään ja kaikkiin suurvaltoihin. Itse olen tätä työtä saanut seurata läheltä ensin ulkoasiainvaliokunnassa ja nyt puolustusvaliokunnassa ja tyytyväisyys on ollut laajaa pöydän jokaisella reunalla ja kummallakin puolella.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön tueksi kootaan nyt puoluepoliittisesti sitoutumaton kansanliike. Siihen mukaan kutsutaan kaikki, jotka ovat olleet tyytyväisiä presidentin ensimmäiseen kauteen ja haluavat hänet jatkokaudelle. Mukaan kutsutaan siis ihan jokainen suomalainen taustastaan riippumatta . Yhdessä hengessä.

Itse olen jo mukaan lupautunut ja tulen pyytämään sinuakin. Palataan asiaan kun projekti etenee.

Tänään aamusta toukokuun viimeinen yritysvierailu. Se Riihimäelle Parimateriaan. Hieno pitkänlinjan kierrättäjä toimistokalusteissa ja nyt myös atk- ja muissa sähkölaitteissa. Yritys kierrättää uudelleen käyttöön vuosittain yli 60 000 työtuolia ja kalustetta ja korjauskelvottomat menevät puuosiltaan hakkeeksi ja metallit totta kai uusiokäyttöön. Yritys työllistää nyt suoraan noin 20 henkeä Riihimäen lisäksi Turussa, Tampereella ja Oulussa ja välillisesti kuljetuksissa ja kasauksissa vielä viitisenkymmentä. Uudempana alalla nyt elektroniikan kierrätys mitä kertyy vuositasolla noin 100 tonnia ja se kaikki kyber-turvallisesti. Tänään nimittäin näin kasan kovalevyjä mitkä oli jo jonkun tietoturvafirman toimesta ”tuhottu ja laskutettu”, mutta laatikossa oli valtava määrä täysin ehjiä kovalevyjä mitkä olivat murskaimen läpi päässeet. Varmasti yllättyisi yritys jos saisi tietääkin, että levyt olivat hajotuksen jälkeen täysin kunnossa ja tiedot luettavissa. No nyt Riihimäellä ne hoidetaan kunnolla ja kyber-turvallisesti pois.

Hieno firma mikä kasvaa jälleen ja olen varma, että tällä saralla tehtävää riittää ja toivottavasti myös tällainen järkikierrättäminen eli käytettyjen toimistokalusteiden käyttö alkaa pikkuhiljaa kiinnostaa isoimpiakin firmoja. Lupaan siirtyä niiden kaikkien asiakkaiksi jotka valisevatki kierrätettyä ja huollettua myös toimistojen sisustukseen.

Hienon päivän päätteeksi vielä perheen kanssa pyörälenkki. Ja aika monta puhelua on tullut jo liittyen Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö koko Suomen ja kaikkien suomalaisten yhteiseen kansanliikkeeseen liittyen. Loppuviikosta pitäisi painosta saada sitten iso määrä lomakkeita millä jokainen halukas pääsee mukaan! Tervetuloa siis!

 

 

Kommentit