Tänään vapaapäivä.

Blogi, sunnuntaina 27.01.2013

Yksi sellainen tällekin lomaviikolle. Näin ne päivät muuten vaan menevät ja täyttyvät koko ajan. Mutta en minä valita. Itsepähän olen ammattini valinnut ja te minut tähän ja kun tästä vielä nautin niin en valita. Tälläkin viikolla olen saanut nähdä ja kokea monenlaista ja mielenkiintoinen on tulossa myös viimeisestä lomaviikosta. Huomenna maanantaina menen aamusta vierailulle Heinolaan ja sitten sieltä yritysvierailulle ja neuvotteluun Riihimäelle ja sen jälkeen parin vuoden tauon jälkeen johtamaan Lopen kunnanvaltuustoa. Toki sillä varauksella, että valtuusto päättää minut tehtävään valita.

Mutta nautitaan tästä sunnuntaista tänään. Ajattelin suunnata katsomaan vanhaa sukumme taloa Hevosojan Heikkilää tänään ja jos vaikka hetken ulkoilisin tuolla Loppijärven rannassa. Siitähän se hyvä vapaapäivä muodostuu.

Tässä päivässä ei siis paljon kirjoitettavaa. Voi siis todeta, että onnistunut vapaapäivä. Mutta huomenna taas mennään. Aamusta kollegani Aino-Kaisa Pekosen kanssa Heinolaa kohden. Itä-Hämeestä siis aloitetaan uusi viikko.

Kommentit