Tänään Vanajanlinnan Rallysprint ja Kartanoputiikin Fashion Outlet.

Blogi, lauantaina 28.07.2012

Aurinkoinen aamu täällä Loppijärven rannassa. Vielä ihan hiljaista, mutta kahvi tuossa jo porisee ja aurinkokin porottaa jo kunnolla. Aamusta aikaisin Hämeenlinnaan ja siellä Vanajanlinnalle. Future Cupin osakilpailu ajetaan tänääb linnan puistossa ja kun asfaltilla mennään niin tunnelma varmasti kohdallaan tässä kuumassa säässä. Kyseessä siis asfaltilla ajettavan mestaruussarjan osakilpailu. Paikalle kannattaa ehdottomasti tulla vaikkapa koko perheenkin voimalla. Kilpailupaikka on tiivis ja linnan pihapiirissä pääsee kokemaan kaiken huollosta itse kilpailuun ja kaikki oheisjututkin. Hanaa.

Päivällä sitten myös Lopen Kartanoputiikki Punaisella Tuvalla Leena Sarven johdolla Fashion Outlet-tapahtuma. Sinnekin mukava päästä mukaan ja jos rallisprinttiin koko perheen voimalla niin ehkäpä yksi ratkaisu voisi olla lähettää perheen miehet sinne ja suunnata itse Kartanoputiikkiin. Ainutlaatuinen muodinpäivä siis siellä tänään.

Ja hieno päivä kruunataan sitten illalla Helsingissä ystävän häissä. Aurinkoa.

Vauhdikas hellepäivä. Hetki sitten ukkosen saattelemana Helsingistä Kulosaaren Kasinolta ihanista häistä kotiin. Onnea vielä Emma ja Timo. 

Mutta päivä alkoi tänään siis Vanajanlinnalta ja hellesää suosi kyllä upeasti asfalttisprinttiäkin. Future Cupin toinenkin päivä saatiin ajaa upeassa säässä ja harvoin näkee motorsporttapahtumia jotka on toteutettu näin viimeisenpäälle kuin Vanajanlinnalla. Ilo olla paikalla ja ilo katsella kun hommat toimii ja kaikki on suunniteltu ja pohdittu valmiiksi. Tällaisia suomalainen moottoriurheilu tarvitsee ehdottomasti lisää ja myös muihinkin lajeihin kuin sprinttiin. Siis kunnon tapahtumia Sambacrossin ja muiden tapaan. Töitä siis todellakin vielä riittää.

Vanajanlinnalta sitten Kartanoputiikin piipahdin. Hauska tapahtuma sielläkin ja väkeä paljon muodin alennusmyynnissä. Fashion Outlet tapahtuma onnistui hienosti ja Leena Sarvi ja Tommi Peltonen muodin asiantuntijoina ja moniosaajina vetivät päivän jälleen upeasti. Rekit tyhjenivät todellakin nopeaan laatutuotteista kun Shokkivartit koittivat pöytä ja rekki toisensa jälkeen. Hauska tapahtuma ja paljon tuttuja ja nyt jälleen Kartanoputiikissa hyvin tilaa syksyn uutuuksille. Kannattaa siis jälleen pian poiketa uudestaan.

Mutta muutaman kuvan tähän vielä lisää. Kello jo nyt 23.58 ja jos ennen huomista ehtisin jo peiton alle.

Kommentit