Benin ja Timon Kesärundi jatkuu… Tänään Lopen Yrittäjien Markkinat ja Rompetorilla klo 11-13!

Blogi, sunnuntaina 29.07.2012

Lopella järjestetään tänään sunnuntaina kesän suurimmat markkinat. Markkinoiden lisäksi ohjelmassa on myös rompetori ja ainakin aiempina vuosina tapahtuma on kerännyt niin valtavasti väkeä, että tänä vuonna Yrittäjät päättivät puheenjohtajansa Jarmo Laukkasen johdolla siirtää tapahtuman koulukeskukseen. Tilaa on siis moninverroin enempi tänään. Toivottavasti yön myskykään ei karkoita ketään. Täällä Lopella jo sade loppunut ja päivästä tullee kaunis. Niin toivomme.

Mutta tervetuloa Lopen markkinoille ja siellä tietenkin piipahtamaan Lopen Kokoomuksen teltalle. Tapahtumaan on kutsuttu mukaan Lopella toimivat puolueen Kunnallisvaalien Puoluetorille ja tottakai olemme tavanmukaan mukana. Paikalla siis Lopen kokoomuslaisia luottamushenkilöitä, kunnallisvaaliehdokkaitamme ja sitten päävieraanamme Ben Zyskowicz puolenpäivän molemmin puolin.

Nähdään!

Kello 21.57 ja Riihimäen rippijuhlista kotiin. Kiitos ensin niistä ihanille Matildalle ja Vilhelmiinalle. Oli ilo saada olla mukana juhlassanne. Juhlimmekin siis oikein pitkän kaavan mukaan. Kiitos paljon ja onnea elämän tuuliin.

Kiitos myös tänään kuuluu Lopen Yrittäjille. Vaikka yön kova myrsky ja ukkosade oli jättänyt parisenkymmentä markkinamyyjää tulematta Rompetorille ja Markkinoille niin siitä huolimatta hellepäivänä koulukeskuksen alueella vietettiin kesän vilkkaimmat markkinat. Väkeä oli todella paljon ja myyjät kehuivat, että kauppa kävi. Ja täytyy myöntää, että tunnelma oli muutenkin kertakaikkisen erinomainen.

Lopen Yrittäjät tekivät rohkean vedon siirtäessään Jarmo Laukkasen johdolla markkinat pitkän tauon jälkeen jälleen koulukeskukseen ja siirto onnistui yli odotusten. Myyjät mahtuivat hyvin paikalle ja tilaa oli monille suuremmillekin torimyyjille ja romukauppiaillekin ja myös Roopen Huvipuiston vehkeet mahtuivat hienosti mukaan. Niin ja onnistunut oli myös yhdistystori ja puoluetorikin. Ainakin me olimme kokoomuksen teltalla enemmän kuin tyytyväisiä. Tottakai isossa roolissa oli vieraileva tähtemme Ben Zyskowicz ja hänen vetovoimansa, mutta iloinen olin siitäkin, että mukana oli ennätysmäätä loppilaisia luottamushenkilöitämme ja myös uusia kunnallisvaaliehdokkaitamme. Hyvä yhteishenki huokui tästä sakista ja oli kiva olla osa sitä.

Keräsimme päivän aikana keskusteluista ideoita kotikuntamme kehittämiseksi ja muutama ihan valmis ja helpostikin toteutettava idea oli markkinaväeltä. Laitetaan ne eteenpäin heti kun kesätauko kunnantalollakin päättyy. Ja sitten muutamia mainioita ideoita hieman pidemmänaikavälinkin jutuiksi ja otamme ehdottomasti niistäkin kopit.

Mutta suurin kiitos siis tänään Lopen Yrittäjille. Tällaisia tapahtumia kotikuntamme kaipaa ja Lopen Yrittäjien Rompetori ja Markkinat ovat keskustan Perunankukkapäivien ja muiden toritapahtumien kanssa juuri sitä parasta kesätarjontaa mitä Loppemme voi tarjota. Kiitos siis kaikille jotka näitä tapahtumia meille vuodesta toiseen teette.

Kellon ympäri siis tänään mentiin. Nyt ihanan raukea olo helteisen ja kostean kuuman päivän jälkeen. Mutta en valita yhtään. Toivottavasti lämmin jatkuu vielä pitkään.

 

 

Kommentit