Tänään Riihimäen perinteiset Jouluglögit – Laurellilla luvassa jouluista ohjelmaa ja keskustelujakin.

Blogi, maanantaina 22.12.2014

Tänään on hyvä päivä päättää vaikkapa joulusiivous tai lahjamatka Riihimäen Laurellille. Nuorten tiimini kanssa on kahvilaan laitettu tarjolle höryävää glögiä ja piparkakkuja. Glögiä on tarkolla kello 16-18 ja illan aikana saamme paikalle myös joulupukinkin. Hieno hetki on luvassa myös kello 17 kun ystäväni Janita Juvonen kavereineen tuo jouluisen musiikkitervehdyksen väelle.

Tervetuloa siis läheltä ja kauempaakin Riihimäen Jouluglögeille Laurellin kahvilaan Hämeenkadun varteen. Laskeudutaan siitä yhdessä rauhallista joulua kohden.

Jouluostoksilta Riihimäen Jouluglögeille –
Yli 70 piipahti hetkeksi nauttimaan joulunherkuista.

Kello nyt jo 21.27 ja kotona iltaa. Tänään siis päivä Hämeenlinnan Goodmanissa ja Tavastilassa jouluostoksilla ja sitten illansuu Riihimäen perinteisillä Jouluglögeillä. Yli 70 kävivä nauttimassa kupillisen höyryävää glögiä ja joulutorttuja Laurellilla ja tänään ei politiikkaa oikeastaan puhuttu. Enemmänkin nautittiin yhdessäolosta ja hieman muisteltiin päättyvää vuotta ja pohdittiin jo tulevaakin. Ja se joulutunnelma sieltä tuli herkkujen lisäksi kun ovesta sisään asteli Joulupukki. Janakkalan Lindellin Martin ääni punanutulla oli kovin vahvasti, mutta aito ja ainoa oikea tämä oli 🙂 Ja sitten Janita Juvosen ystävineen toi iltaan kauniin joululaulutervehdyksen. Todella kauniit laulut ja taitavia nuoria. Kiitos Janita ja muut.

Kiitos vielä myös kaikille jotka glögille piipahditte. Monta uuttakin tuttua tänään glögimukin otti ja oli ihastuttava kuulla, että työtäni on seurattu ja nyt haluttiin varta vasten tulla kertomaan siitä ja toivottamaan minulle ja perheellenikin joulunrauhaa. Lämmitti mieltä ja sydäntä. Kiitos. Ja kiitos myös teille kaikille entuudestaan tutuille ystäville ja tukijoille ja äänestäjillekin jotka joulu toisensa jälkeen tähän glögihetkeen tulette. Tämäkin perinne on kiva ja toivottavasti jatkuukin.

Sitten jouluna blogiani päivittelen tapani mukaan päivittäin. Mutta hieman enemmän vain joulutunnelmia kertoillen ja niin. Politiikan aiheisiin sitten palataan taas kun arki tulee. Mutta huomenna vielä arki ja jouluvalmisteluja ja sitten jouluun.

Ja yksi pieni hetki tallentui illasta myös videollekin: Janita Juvosen lauluryhmän yksi laulu.

Kommentit